انجمن

درست کردن خانه  (۲ نوشته)

• ap04

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۲

سلام.
    دوستان عزیزم من می خوام تو سایت گزینه ی خانه رو درست کنم .تا اینجا مشکلی نیست تو برگه ها درست میکنم.بالای صفحه سایت میاد.ولی مشکل از اینجا شروع میشه که نمیتونم لینک خود سایت رو بدم تا هر بخشی رفتم با دستور خانه برگردم تو صفحه ی اول سایت
    ممنون میشم راهنماییم کنید

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۵

ap04 گفت:
    سلام.
    دوستان عزیزم من می خوام تو سایت گزینه ی خانه رو درست کنم .تا اینجا مشکلی نیست تو برگه ها درست میکنم.بالای صفحه سایت میاد.ولی مشکل از اینجا شروع میشه که نمیتونم لینک خود سایت رو بدم تا هر بخشی رفتم با دستور خانه برگردم تو صفحه ی اول سایت
    ممنون میشم راهنماییم کنید

به نام خدا
    عرض سلامو خسته نباشید دوست خوب من طرز استفاده صحیح از برد کرامپ یا همون موقعیت یاب باعث بهبود رتبه سئو سایت شما میشه برای اینکه به شیوه استاندارد کار کنید تنها توصیه من به شما در مورد این درخواست استفاده از افزونه youast breadcrumb هست که اگر می خواید آموزش کامل این افزونه رو ببینید و یاد بگیرید یکی از مرورگر هایی که ازش استفاده نمی کنید رو کشش رو خالی کنید و عبارت زیر رو در گوگل سرچ کنید و پی آموزشی رو بگیرید

فیلم آموزشی ایجاد مکان فعلی کاربر با افزونه Yoast Breadcrumbs

و روی لینک سوم آموزش 98 کلیک کنید

در ضمن در این رابطه اگر مجدد مشکلی بود اینجا مطرح کنید تا راهنمایی کنم و اگر مشکلتون حل شد ممنون میشم از منو سمت چپ بالا تاپیک رو به حالت حل شده تغییر وضعیت بدین تا سایر دوستان و همکاران عزیزم به زحمت نیفتن و از اسپم هم جلوگیری بشه و اگر مطلب من مفید بود زیر پستم روی دکمه تشکر کلیک کنید کافیه نیز به ارسال پست جهت تشکر نیست با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ap04

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.