انجمن


چند سوال  (۲۷ نوشته)

  • mdsn

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۴

    دوستان چرا تاپیک رو می بندید؟
    من با اون افزرونه مشکل دارم!
    وقتی تیک Hide on the front page رو می زنم مطلب در صفحه اصلی نمایش داده نمیشه که منم همین رو می خوام.
    ولی دوتا ایراد داشت:
    1: در اون قسمتی که در صفحه اصلی درست کردم تا جدیدترین مطالب رو نشون بده هم نمایش داده نمیشن.
    2: یه مطلب پیشفرضی میاره با این متن که شما هیچ مطلبی ندارید برای ایجاد مطلب ایجاد کلیک کنید...که نباید در صفحه اصلی اینو نشون بده.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    عضو
    بهترین پاسخ

    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۶۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۴

    تا بعد از ظهر وقت بدین چشم انجام میدم واستون.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mdsn
  • mdsn

    آفلاین
    عضو
    بهترین پاسخ

    تعداد نوشته‌ها: ۶۳
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲:۵۹

    amoozesh98com گفت:
    تا بعد از ظهر وقت بدین چشم انجام میدم واستون.

    عزیز کدش آماده نشد؟

  • mdsn

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۲

    دوستان یه افزونه نصب کردم که مطالب در صفحه اصلی نمایش داده نشن.
    فقط در اون قسمت جدیدترین اخبار که در سایتم: http://shieldiran.ir می تونید مشاهده کنید که منظور من چیه.
    من می خوام رو وردپرس هم این کار صورت بگیره.
    یعنی مطالب فقط و فقط در دو قسمت جدیدترین اخبار و آخرین بروز رسانی ها نمایش داده بشن.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۶۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۵

    mdsn گفت:
    دوستان چرا تاپیک رو می بندید؟
    من با اون افزرونه مشکل دارم!
    وقتی تیک Hide on the front page رو می زنم مطلب در صفحه اصلی نمایش داده نمیشه که منم همین رو می خوام.
    ولی دوتا ایراد داشت:
    1: در اون قسمتی که در صفحه اصلی درست کردم تا جدیدترین مطالب رو نشون بده هم نمایش داده نمیشن.
    2: یه مطلب پیشفرضی میاره با این متن که شما هیچ مطلبی ندارید برای ایجاد مطلب ایجاد کلیک کنید...که نباید در صفحه اصلی اینو نشون بده.

    عزیزم تاپیک رو نبستم به علت اینکه کد هاتون رو داخل تگ code نزاشتین به ناچار مجبور به حذف تاپیک شدم تا مشکل رفع بشه وقتی آخرین سوالتون رو جواب دادم قالب سایت ریخته بود بهم برای همین اقدام به حذف کردم تا مجدد ایجاد کنید تاپیکتون رو ببخشید

    در مورد این مشکل هم شما تو صفحه جدید ترین مطالب تو صفحه رو داخل کدوم باکس نشون میدین ؟ ببخشید ادرس سایت رو هم قرار بدین دوباره لطفا

    با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mdsn
  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۶۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۹

    ببین شما برای انجام این کار میتونید از حلقه وردپرس استفاده نکنید برای نمایش پست ها تو صفحه اصلی ! و این طوری هر کوئری که شما نوشته باشید عمل می کنه و نیاز به اون افزونه هم نیست

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mdsn
  • mdsn

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۹:۴۹

    ضمن تشکر از همه شما.
    مشکلات همه حل شدن.
    جز یه چیزی:
    وقتی مطلب می فرستی معمولا بالای مطلب با پینش اطلاعاتی از قبیل:
    موضوع، نویسنده، تاریخ ارسال و بازدید باید درج بشه که اصلا اینطور چیزی نداره وقتی مطلب می فرستم.
    میشه کدش رو بدید تا اضافه کنم؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • mdsn

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۹:۵۸

    بعد الان نگاه کردم.
    ارسال نظر هم نمایش داده نمیشه ...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۶۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۲ آذر ۱۳۹۳ - ۲۳:۵۲

    mdsn گفت:
    ضمن تشکر از همه شما.
    مشکلات همه حل شدن.
    جز یه چیزی:
    وقتی مطلب می فرستی معمولا بالای مطلب با پینش اطلاعاتی از قبیل:
    موضوع، نویسنده، تاریخ ارسال و بازدید باید درج بشه که اصلا اینطور چیزی نداره وقتی مطلب می فرستم.
    میشه کدش رو بدید تا اضافه کنم؟

    منظورتتون کجاست دو ادامه مطلب دیگه درسته ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mdsn
  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۶۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۲ آذر ۱۳۹۳ - ۲۳:۵۳

    mdsn گفت:
    بعد الان نگاه کردم.
    ارسال نظر هم نمایش داده نمیشه ...

    ارسال نظر هم تو ادامه مطلب نشون داده نمیشه دیگه درسته ؟ لطفا کد های فایل single.php رو اینجا قرار بدین البته داخل تگ کد Code روی ویرایشگر هست با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mdsn
  • mdsn

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۸

    amoozesh98com گفت:

    ارسال نظر هم تو ادامه مطلب نشون داده نمیشه دیگه درسته ؟ لطفا کد های فایل single.php رو اینجا قرار بدین البته داخل تگ کد Code روی ویرایشگر هست با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

    سلام بله در ادامه مطلب منظورم هست.
    بعد می خوام اون مواردی گه گفتم توش نمایش داده بشه...
    تشکر.

    اینم اون صفحه ای که خواستید:

    <?php get_header(); ?>
    
    <div class="container clearfix">
    <div class="top-left">
    <a href="http://shieldiran.ir/static-4.html" target="_blank"><div class="cbox_12"><div class="top-left-content">.:تبلیغات:.</div></div></a>
    <a href="http://forum.shieldiran.ir" target="_blank"><div class="cbox_13"><div class="top-left-content">.:لایسنس رایگان:.</div></div></a>
    <a href="http://shieldiran.ir/index.php"><div class="cbox_14"><div class="top-left-content">.:صفحه اصلی:.</div></div></a>
    <a href="http://shieldiran.ir/feedback/" target="_blank"><div class="cbox_15"><div class="top-left-content">.:تماس با ما:.</div></div></a>
    <a href="#"><div class="cbox_16"><div class="top-left-content">.:سوالات متداول:.</div></div></a>
    <a href="#" target="_blank"><div class="cbox_17"><div class="top-left-content">.:دانستنی ها:.</div></div></div></a>
    <div class="top-right">
    <a href="http://forum.shieldiran.ir" target="_blank"><div class="cbox_18">انجمن تخصصی شیلد ایران</div></a>
    <a href="#"><div class="cbox_19">پشتیبانی آنلاین</div></a></div></div>
    <div class="container clearfix" style="width:991px;height: 156px; background-color: #a52486; padding-bottom: 10px; border-bottom: 4px solid #0D841F; clear:both; ">
    <div class="Ads-title">تبلیغات</div>
    <a href="http://usernod.ir" target="_blank" alt="یوزر نود" title="یوزر نود"><div class="AdsRight"><img src="themes/<?=$ThemeSel?>/images/usernod.gif" width="468" height="60" /></div></a><a href="http://www.650ia.ir/" target="_blank"><div class="AdsLeft"><img src="banner2.gif" width="468" height="60" /></div></a>
    </div>
    
    <div class="container">
    <?php if(have_posts()) : ?>
    <?php while(have_posts()) : the_post();?>
    <div class="single">
    <div class="single-title"><h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></h2></div>
    <div class="single-content">
    <?php the_content(''); ?>
    </div>
    </div>
    <?php endwhile; ?>
    <?php endif; ?>
    </div>
    
    <?php get_footer(); ?>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • mdsn

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۴

    عذر می خوام یه مشکل دیگه ای رو هم مشاهده کردم!
    صفحه عضویت ، ورود و فراموشی رمز رو نداره!
    در مورد این باید چیکار کنم؟
    لطفا راهنمایی بفرمایید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • mdsn

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۷

    دوستان من هنوز منتظرم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۶۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۵

    شما بفرمایید الان تست هاتون رو روی لوکال دارید انجام میدین یا همین سایتی که آدرسش رو قرار دادین هست ؟ با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mdsn
  • mdsn

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۲۳:۴۰

    amoozesh98com گفت:
    شما بفرمایید الان تست هاتون رو روی لوکال دارید انجام میدین یا همین سایتی که آدرسش رو قرار دادین هست ؟ با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

    نه همین سایته الان: http://shieldiran.ir

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • mdsn

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۲۳:۴۷

    ورود و عضویت رو درست کردم.
    بقیه موارد رو مشکل دارم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۶۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۴ آذر ۱۳۹۳ - ۰۰:۰۵

    mdsn گفت:
    ورود و عضویت رو درست کردم.
    بقیه موارد رو مشکل دارم

    mdsn گفت:
    ورود و عضویت رو درست کردم.
    بقیه موارد رو مشکل دارم

    <?php get_header(); ?>
    
    <div class="container clearfix">
    <div class="top-left">
    <a href="http://shieldiran.ir/static-4.html" target="_blank"><div class="cbox_12"><div class="top-left-content">.:تبلیغات:.</div></div></a>
    <a href="http://forum.shieldiran.ir" target="_blank"><div class="cbox_13"><div class="top-left-content">.:لایسنس رایگان:.</div></div></a>
    <a href="http://shieldiran.ir/index.php"><div class="cbox_14"><div class="top-left-content">.:صفحه اصلی:.</div></div></a>
    <a href="http://shieldiran.ir/feedback/" target="_blank"><div class="cbox_15"><div class="top-left-content">.:تماس با ما:.</div></div></a>
    <a href="#"><div class="cbox_16"><div class="top-left-content">.:سوالات متداول:.</div></div></a>
    <a href="#" target="_blank"><div class="cbox_17"><div class="top-left-content">.:دانستنی ها:.</div></div></div></a>
    <div class="top-right">
    <a href="http://forum.shieldiran.ir" target="_blank"><div class="cbox_18">انجمن تخصصی شیلد ایران</div></a>
    <a href="#"><div class="cbox_19">پشتیبانی آنلاین</div></a></div></div>
    <div class="container clearfix" style="width:991px;height: 156px; background-color: #a52486; padding-bottom: 10px; border-bottom: 4px solid #0D841F; clear:both; ">
    <div class="Ads-title">تبلیغات</div>
    <a href="http://usernod.ir" target="_blank" alt="یوزر نود" title="یوزر نود"><div class="AdsRight"><img src="themes/<?=$ThemeSel?>/images/usernod.gif" width="468" height="60" /></div></a><a href="http://www.650ia.ir/" target="_blank"><div class="AdsLeft"><img src="banner2.gif" width="468" height="60" /></div></a>
    </div>
    
    <div class="container">
    <?php if(have_posts()) : ?>
    <?php while(have_posts()) : the_post();?>
    <div class="single">
    <div class="single-title"><h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></h2></div>
    <div class="single-content">
    <?php the_content(''); ?>
    </div>
                    <div class="postinfobox">
                        <div class="Writer">نويسنده : <?php  the_author(); ?><span class="PostTag">write</span></div>
                        <div class="bullets"></div>
                        <div class="Date">ارسال : <?php the_time('j F Y') ?><span class="PostTag">calendar</span></div>
                        <div class="bullets"></div>
                        <div class="View">بازدید : <?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?><span class="PostTag">view</span></div>
                        <div class="bullets"></div>
                        <div class="Comment">نظرات : <?php comments_popup_link('بدون نظر »', '1 »', '% »'); ?><span class="PostTag">comment</span></div>
                        <div class="bullets"></div>
                        <div class="More">
    					<span class="PostTag">edit</span><?php edit_post_link( 'ویرایش این مطلب...', '  ', ''); ?>
                        </div>
                        <div class="box"></div>
                    </div>
    </div>
    <?php endwhile; ?>
    <?php endif; ?>
    </div>
    
    <?php get_footer(); ?>

    این کد ها رو جایگزین کد های single.php کنید و بعد اگر مشکلی بود اطلاع بدین فقط برای نمایش تعداد بازدید باید wp postviews رو نصب و فعال کنید با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mdsn
  • mdsn

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۴ آذر ۱۳۹۳ - ۲۳:۱۷

    amoozesh98com گفت:

    <?php get_header(); ?>
    
    <div class="container clearfix">
    <div class="top-left">
    <a href="http://shieldiran.ir/static-4.html" target="_blank"><div class="cbox_12"><div class="top-left-content">.:تبلیغات:.</div></div></a>
    <a href="http://forum.shieldiran.ir" target="_blank"><div class="cbox_13"><div class="top-left-content">.:لایسنس رایگان:.</div></div></a>
    <a href="http://shieldiran.ir/index.php"><div class="cbox_14"><div class="top-left-content">.:صفحه اصلی:.</div></div></a>
    <a href="http://shieldiran.ir/feedback/" target="_blank"><div class="cbox_15"><div class="top-left-content">.:تماس با ما:.</div></div></a>
    <a href="#"><div class="cbox_16"><div class="top-left-content">.:سوالات متداول:.</div></div></a>
    <a href="#" target="_blank"><div class="cbox_17"><div class="top-left-content">.:دانستنی ها:.</div></div></div></a>
    <div class="top-right">
    <a href="http://forum.shieldiran.ir" target="_blank"><div class="cbox_18">انجمن تخصصی شیلد ایران</div></a>
    <a href="#"><div class="cbox_19">پشتیبانی آنلاین</div></a></div></div>
    <div class="container clearfix" style="width:991px;height: 156px; background-color: #a52486; padding-bottom: 10px; border-bottom: 4px solid #0D841F; clear:both; ">
    <div class="Ads-title">تبلیغات</div>
    <a href="http://usernod.ir" target="_blank" alt="یوزر نود" title="یوزر نود"><div class="AdsRight"><img src="themes/<?=$ThemeSel?>/images/usernod.gif" width="468" height="60" /></div></a><a href="http://www.650ia.ir/" target="_blank"><div class="AdsLeft"><img src="banner2.gif" width="468" height="60" /></div></a>
    </div>
    
    <div class="container">
    <?php if(have_posts()) : ?>
    <?php while(have_posts()) : the_post();?>
    <div class="single">
    <div class="single-title"><h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></h2></div>
    <div class="single-content">
    <?php the_content(''); ?>
    </div>
                    <div class="postinfobox">
                        <div class="Writer">نويسنده : <?php  the_author(); ?><span class="PostTag">write</span></div>
                        <div class="bullets"></div>
                        <div class="Date">ارسال : <?php the_time('j F Y') ?><span class="PostTag">calendar</span></div>
                        <div class="bullets"></div>
                        <div class="View">بازدید : <?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?><span class="PostTag">view</span></div>
                        <div class="bullets"></div>
                        <div class="Comment">نظرات : <?php comments_popup_link('بدون نظر »', '1 »', '% »'); ?><span class="PostTag">comment</span></div>
                        <div class="bullets"></div>
                        <div class="More">
    					<span class="PostTag">edit</span><?php edit_post_link( 'ویرایش این مطلب...', '  ', ''); ?>
                        </div>
                        <div class="box"></div>
                    </div>
    </div>
    <?php endwhile; ?>
    <?php endif; ?>
    </div>
    
    <?php get_footer(); ?>

    این کد ها رو جایگزین کد های single.php کنید و بعد اگر مشکلی بود اطلاع بدین فقط برای نمایش تعداد بازدید باید wp postviews رو نصب و فعال کنید با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

    ضمن تشکر از پاسخگویی شما....
    ولی این شکلی شده: http://up.shieldiran.ir/do.php?img=261

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۶۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۰:۳۲

    خب حله داداش حالا باید استایل بدی بهش تا از اون شکل در بیاد اگر سی اس اس نویسی رو بلدی که انجام بده اگر نه هر وقت دوباره کدی که من دادم رو قرار دادین اطلاع بدین تا استایلشو بنویسم اینجا بدم بزاری تو style.css تا مشکلت حل بشه باتشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mdsn
  • mdsn

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۱:۱۲

    amoozesh98com گفت:
    خب حله داداش حالا باید استایل بدی بهش تا از اون شکل در بیاد اگر سی اس اس نویسی رو بلدی که انجام بده اگر نه هر وقت دوباره کدی که من دادم رو قرار دادین اطلاع بدین تا استایلشو بنویسم اینجا بدم بزاری تو style.css تا مشکلت حل بشه باتشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

    می خواستم اگه براتون زحمت نیست استایلش رو شما بنویسی و قرار بدید.(از این عکس های کوچیک هم کنارش باشه ممنون میشم)
    یکی از دلایلم هم اینه که اگه دوستان دیگه ای با این مشکل رو به رو شدن جوابشون رو پیدا کنن و کد رو قرار بدن سریع که مشکلشون رفع بشه.
    در ضمن اون قسمت ارسال نظر هم نیومد !
    با تشکر فراوان از شما و همه دوستانی که منو کمک کردن.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۶۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۱:۱۶

    mdsn گفت:

    می خواستم اگه براتون زحمت نیست استایلش رو شما بنویسی و قرار بدید.(از این عکس های کوچیک هم کنارش باشه ممنون میشم)
    یکی از دلایلم هم اینه که اگه دوستان دیگه ای با این مشکل رو به رو شدن جوابشون رو پیدا کنن و کد رو قرار بدن سریع که مشکلشون رفع بشه.
    در ضمن اون قسمت ارسال نظر هم نیومد !
    با تشکر فراوان از شما و همه دوستانی که منو کمک کردن.

    قسمت نظرات رو بعد حل می کنیم کد ها رو گذاشتین ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mdsn
  • mdsn

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۱:۳۱

    amoozesh98com گفت:

    قسمت نظرات رو بعد حل می کنیم کد ها رو گذاشتین ؟

    ممنون.
    شما کد های css رو بدید هر دو رو با هم میزارم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۶۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۱:۳۴

    عزیزم باید کد ها رو بزارید تا من ببینم این طوری نمیشه من ندید نمیتونم کد بزنم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mdsn
  • mdsn

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۱:۳۹

    amoozesh98com گفت:
    عزیزم باید کد ها رو بزارید تا من ببینم این طوری نمیشه من ندید نمیتونم کد بزنم

    قرار دادم.
    تشکر

  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۶۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۲۳:۱۵

    این رو بزارید تو فایل style.css

    .postinfobox {
        background: linear-gradient(to bottom, #f9f9f9 5%, #e9e9e9 100%) repeat scroll 0 0 #f9f9f9;
        border: 1px solid #dcdcdc;
        border-radius: 5px;
    }
    .Writer, .Date, .View, .Comment, .More {
        background-color: #eee;
        border: 1px solid #ddd;
        border-radius: 5px;
        clear: both;
        display: inline-block;
        margin: 5px;
        padding: 5px 10px;
    }
    #dl-link {
        clear: both;
    }

    فقط برای قرار دادن آیکون ها نیازمند ورود به هاست هستم این طوری چون تصویرایی که من میخوام بزارم تو هاست نیست سخته یه مقداری واسم که ترجیح میدم خودتون انجامش بدین چون حراجی دندان داشتم یه مقداری سرم درد می کنه البته واقعا از مقدار گذشته خیلی سرم درد می کنه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mdsn
  • mdsn

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۸

    amoozesh98com گفت:
    این رو بزارید تو فایل style.css

    .postinfobox {
        background: linear-gradient(to bottom, #f9f9f9 5%, #e9e9e9 100%) repeat scroll 0 0 #f9f9f9;
        border: 1px solid #dcdcdc;
        border-radius: 5px;
    }
    .Writer, .Date, .View, .Comment, .More {
        background-color: #eee;
        border: 1px solid #ddd;
        border-radius: 5px;
        clear: both;
        display: inline-block;
        margin: 5px;
        padding: 5px 10px;
    }
    #dl-link {
        clear: both;
    }

    فقط برای قرار دادن آیکون ها نیازمند ورود به هاست هستم این طوری چون تصویرایی که من میخوام بزارم تو هاست نیست سخته یه مقداری واسم که ترجیح میدم خودتون انجامش بدین چون حراجی دندان داشتم یه مقداری سرم درد می کنه البته واقعا از مقدار گذشته خیلی سرم درد می کنه

    تشکر از لطفت عزیز.
    گفتم که من خودم زبان css و html رو کامل بلدم ولی برای اینکه شاید یک نفر دیگه این مشکل رو داشت شاید اون بنده خدا کدنویسی بلد نبود گفتم تو زحمت بیفتید وگرنه راضی به زحمت نبودم.
    سپاسگذارم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۶۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۱

    خب با توجه به اینکه مشکل شما حل شده محسوب میشه ممنون میشم از منو سمت چپ بالا تاپیک رو به حالت حل شده تغییر وضعیت بدین تا سایر دوستان و همکاران عزیزم به زحمت نیفتن با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mdsn - پرداخت با ویزاکارت

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.