سلام ، من یه افزونه نصب کردم ولی بعد از فعال کردنش دیگه نمی تونم وارد مدیریت سایتم بشم و وقتی می خوام وارد سیستم مدیریت محتوا بشم یه صفحه سفید به نمایش در میاد و دیگه هیچ کاری نمی تونم بکنم . لطفا راهنمایی کنید
سلام ، من یه افزونه نصب کردم ولی بعد از فعال کردنش دیگه نمی تونم وارد مدیریت سایتم بشم و وقتی می خوام وارد سیستم مدیریت محتوا بشم یه صفحه سفید به نمایش در میاد و دیگه هیچ کاری نمی تونم بکنم . لطفا راهنمایی کنید
s.z.perspolis@gmail.com گفت:
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید به دایرکتوری افزونه ها برید اسم اون افزونه هر چی بوده پوششو تغییر نام بدین ببینید وضعیت لاگین شدن حل میشه یا نه در صورتی که حل شد اطلاع بدین در ضمن داداش گلم برای نام خودتون داخل انجمن چیزی غیر از ایمیل قرار بدین ! قرار دادن ایمیل رو نام کاربری جنبه تجاری داره و خلاف قوانین محسوب میشه اگر نمی خواید دسترسی شما گرفته بشه نسبت به اصلاحش اقدام کنید با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت