انجمن


به هم ریختگی هدر سایت  (۱۷ نوشته)

  • حصارزیرک

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۱۳ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۴ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۰

    سلام
    قسمت بالای قالب جدیدی که نصب کردم، به هم ریخته. نمی دونم چیکار کنم.

    در حالت عادی

    در حالت به هم ریخته

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • حصارزیرک

    آفلاین
    عضو
    بهترین پاسخ

    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۱۳ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۴ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۱

    ممنون
    نه دستکاری نشده اند

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    عضو
    بهترین پاسخ

    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۶۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۴ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۸

    hesarzirak گفت:
    سلام
    قسمت بالای قالب جدیدی که نصب کردم، به هم ریخته. نمی دونم چیکار کنم.

    در حالت عادی

    در حالت به هم ریخته

    به نام خدا
    عرض سلامو خسته نباشید به کد های قالب دست زدین ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    حصارزیرک
  • حصارزیرک

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۱۳ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۴ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۷

    ممنون
    نه دستکاری نشده اند

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۶۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۴ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲:۱۳

    hesarzirak گفت:
    ممنون
    نه دستکاری نشده اند

    قالب پنل تنظیمات داشته ؟ اگر داشته قسمتی مبنی بر قرار دادن لوگو بوده ؟ و اگر لوگو الان نیست این مشکل طبیعی هست ! بررسی کنید و اطلاع بدین

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    حصارزیرک
  • حصارزیرک

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۱۳ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۰:۰۲

    اون تصویری که در حالت عادی می بینید مال دموی سایت فروشنده است و تصویر در حالت به هم ریخته بعد از خرید قالب و نصب اون هست. قبل از حذف بنر هم به هم ریخته بود

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • حصارزیرک

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۱۳ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۰:۰۳

    در ضمن قالب پنل تنظیمات دارد ولی قسمتی برای بنر هدر ندارد

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۶۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۰:۲۵

    خب دوست خوب من قالب شما از اونجایی که پنل تنظیمات داره ! صد در صد باید قسمتی برای افزونه لوگو هم داشته باشه لطفا بیشتر بررسی کنید و اطلاع بدین

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    حصارزیرک
  • حصارزیرک

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۱۳ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۰:۳۶

    ممنون از پیگیری شما
    نه چنین قسمتی نداره.
    وقتی لوگو رو هم بر میگردونم باز هم همینطوره. از اول هم به هم ریخته بود که بعدها من لوگو رو حذف کردم.

    به هم ریختگی هنگامی هم که لوگو رو برمیگردونم.

    ببینید: تصویر همراه با لوگو

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۶۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۰:۳۸

    لوگو رو برگردون و اطلاع بده تا درست کنم تا منم نگفتم برش ندار داداش من علتشو به همراه نحوه رفع مشکل رو اینجا بهت میگم فقط لوگو رو بر گردون تا من نگفتم بر ندار لطفا با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    حصارزیرک
  • حصارزیرک

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۱۳ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۰:۴۳

    الان لوگو فعال است

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۶۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۱:۰۷

    این کلاس که در زیر قرار میدم جایگزین کنید :

    .search {
        float: right;
        margin-top: 10px;
        text-align: center;
        width: 380px;
    }

    دقیقا یک کلاس با همین نام هست تو css به تو فایل style.css در خط 148 این رو با اون یکی جایگزین کن

    مورد بعد

    .box-top {
        background: none repeat scroll 0 0 #1c252d;
        border: 1px solid #0b1d2b;
        border-radius: 4px;
        float: left;
        height: 120px;
        margin: 25px 0 0;
        width: 60%;
    }

    در خط 199 فایل style.css

    و مورد بعد در خط 214 همین فایل

    .logo {
        background: url("images/logo.png") no-repeat scroll right center rgba(0, 0, 0, 0);
        border: medium none;
        float: right;
        height: 130px;
        margin: 25px 0 0;
        width: 39%;
    }

    و بعد نتیجه رو اعلام کنید با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    حصارزیرک - msh2011
  • حصارزیرک

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۱۳ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۱:۲۲

    واقعا ممنون از شما
    مشکل حل شد.
    فقط یه سوال دیگه: در 2 تصویر اول اگه دقت کنین، فونت ها با هم فرق دارن. چطور میتونم اونها رو مثل تصویری که در حالت عادی هست، تغییر بدم؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • حصارزیرک

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۱۳ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۱:۲۶

    اینم بگم که تو اینترنت اکسپلورر درست نشون داده میشه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۶۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۱:۲۹

    اون مشکل مربوط میشه به fontface تو style.css من جراحی داندان داشتم خیلی درد دارم بیشتر از این فکرم کار نمی کنه داداش یا باشه واسه فردا یا تو گوگل سرچ کن آموزش استفاده از fontface در سی اس اس و اقدام کن در ضمن پس از حل مشکلت ممنون میشم از منو بالا سمت چپ تاپیک رو در حالت حل شده قرار بدین تا هم از اسپم جلوگیری بشه هم سایر دوستان و همکاران به زحمت نیفتن در ضمن اگر مطالب من مفید بود ممنون میشم زیر تمام پست های من روی دکمه تشکر کلیک کنید برای تشکر نیاز به ارسال پست جدید نیست داداش با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    حصارزیرک - msh2011
  • حصارزیرک

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۱۳ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۱:۳۳

    ببخش تو رو خدا. از اول می گفتی مزاحم نمیشدم.
    بازم ممنون از راهنمائی هات. بابت تشکر هم چشم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۶۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۱:۳۶

    در ضمن تو اینترنت اکسپلورر کش شده ! کنترل اف پنج بزنی دیگه اون فونت نیست ! احتمالا فونت رو نمی خونه آدرس رو اشتباه وارد کردین یا سر جاش نیست توصیه می کنم آموزش استفاده از fontface رو بخون دو دقیقه ای مشکلت حل میشه انشا الله.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    حصارزیرک

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها