محمد
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۲
#
نوشته شده: ۹ سال پیش
۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۳:۵۰
سلام دوستان .
من 3 روزی میشه که وردپرسو نصب کردم
نسحه وردپرس من 4.0.1 هست
بعد از نصب افزونه های مورد نیاز , قسمت دسته های سایت خودمو پر کردم .
و همچنین فرداش یک پست زدم .
اما متاسفانه الان وقتی داخل سایتم میشم برچسب های پست من + دسته بندی هایی که کرده بودم تو سایت مشخص نیست و می نویسه :: دسته بندی نشده
وهمچنین وقتی میرم تو پنل مدیریت وردپرس خودم , اونجا هم وقتی به قسمت دسته بندی می رم هیچی نمایش داده نمیشه برام .
لازم به ذکره که 10 دقیقه پیش یه بار اینطوری شده بود ولی بعد 30 دقیقه درست شد الان بازم این اتفاق افتاده .
همچنین وقتی تو قیسمت ( همه نوشته ها ) می رم و پستمو کلید میکنم و میرم توش . اونجا هم هیچ برچسبی زده نشده و هیچ دسته ای یافت نمیشه که برای پست انتخاب بکنی .
---------------
من هم دسته بندی هامو درست انجام داده بودم و هم برای پست خودم برچسب زده بودم . اما متاسفانه الان چیزی نمیبینم .
علتش چی میتونه باشه ؟
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۸۳۹
#
نوشته شده: ۹ سال پیش
۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۰
vatanscript گفت:
سلام دوستان .
من 3 روزی میشه که وردپرسو نصب کردم
نسحه وردپرس من 4.0.1 هست
بعد از نصب افزونه های مورد نیاز , قسمت دسته های سایت خودمو پر کردم .
و همچنین فرداش یک پست زدم .
اما متاسفانه الان وقتی داخل سایتم میشم برچسب های پست من + دسته بندی هایی که کرده بودم تو سایت مشخص نیست و می نویسه :: دسته بندی نشده
وهمچنین وقتی میرم تو پنل مدیریت وردپرس خودم , اونجا هم وقتی به قسمت دسته بندی می رم هیچی نمایش داده نمیشه برام .
لازم به ذکره که 10 دقیقه پیش یه بار اینطوری شده بود ولی بعد 30 دقیقه درست شد الان بازم این اتفاق افتاده .
همچنین وقتی تو قیسمت ( همه نوشته ها ) می رم و پستمو کلید میکنم و میرم توش . اونجا هم هیچ برچسبی زده نشده و هیچ دسته ای یافت نمیشه که برای پست انتخاب بکنی .
---------------
من هم دسته بندی هامو درست انجام داده بودم و هم برای پست خودم برچسب زده بودم . اما متاسفانه الان چیزی نمیبینم .
علتش چی میتونه باشه ؟
عرض سلامو خسته نباشید
قالبتون از این قالب های خارجی آمادس ؟