انجمن


ارور میده پوسته  (۱۵ نوشته)

  • kaj01

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۳

    سلام

    من توی ی زیر سایت هام ی پوسته نصب کردم و کاملا ادیت کردم ک شخصی شدش

    بعد توی ی زیر سایت دیگم ی پوسته دیگ با افزونه گالری نصب کردم

    ولی سایت اولی ارور

    Fatal error: Cannot redeclare _check_isactive_widget() (previously declared in /home/mahdi/public_html/wp-content/themes/banda-musictemplate/functions.php:121) in /home/mahdi/public_html/wp-content/themes/banda-musictemplate/admin/functions.php on line 27
    میده

    رفتم افزونه و پوسته سایت دوم پاک کردم ک شاید درست بش ولی نشدش

    چی کنم

    راستی بکاپ هم ندارم

    خواهشا کمک کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس - modeyou1 - gallery-photo - سلامت
  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    متخصص وردپرس
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۵۳ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۳

    به نام خدا
    عرض سلامو خسته نباشید در این مسیر ها دو فایل متفاوت وجود داره هر رو رو کدهاشون رو قرار بدین داخل این سایت و لینکشو اینجا بزارید http://hastebin.com

    این دو تا فایل منظورمه تو این مسیر ها :

    wp-content/themes/banda-musictemplate/functions.php

    wp-content/themes/banda-musictemplate/admin/functions.php

    با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    kaj01
  • kaj01

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲:۵۶

    amoozesh98com گفت:
    به نام خدا
    عرض سلامو خسته نباشید در این مسیر ها دو فایل متفاوت وجود داره هر رو رو کدهاشون رو قرار بدین داخل این سایت و لینکشو اینجا بزارید http://hastebin.com

    این دو تا فایل منظورمه تو این مسیر ها :

    wp-content/themes/banda-musictemplate/functions.php

    wp-content/themes/banda-musictemplate/admin/functions.php

    با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

    مممنونم

    wp-content/themes/banda-musictemplate/functions.php = http://hastebin.com/vazoladuro.php

    wp-content/themes/banda-musictemplate/admin/functions.php = http://www.hastebin.com/zujacuzevu.php

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    متخصص وردپرس
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۵۳ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۳

    میشه قالب رو زیپ کنید آپلود کنید لینک بزارید ! اینجا تو این کد ها چیزی می بینم مغایر با خط خطا !

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    kaj01
  • kaj01

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۰۶:۵۱

    http://fullup.ir/dl2/Banda.zip

    قبلا مشکل نداشتا

    الان روی ی ساب دییگ امتحانی میزنم باز ارور میده

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    متخصص وردپرس
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۵۳ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۸

    kaj01 گفت:
    http://fullup.ir/dl2/Banda.zip

    قبلا مشکل نداشتا

    الان روی ی ساب دییگ امتحانی میزنم باز ارور میده

    پس از بررسی نتیجه رو اعلام می کنم صبور باشید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    kaj01
  • kaj01

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۲۸ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲:۵۳

    دوست عزیز ممنونم ازتون ولی طول کشید

    چی شد ؟؟؟

  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    متخصص وردپرس
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۵۳ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۰۴:۳۳

    عزیزم جوابتون رو تو ایمیل دادم و تو ایمیل گفته بودم پس از بررسیتون علت حل مشکل رو اینجا مطرح کنید اما دوباره میگم تشخیص من حذف یک فایل از پوشه اصلی قالب بوده به نام functions.php که الان تو پوشه قالبی که به من دادین هست ولی داخل هاست نبود ! برای همین این مورد رو از قالب اصلی که در اختیار دارید به پوشه قالب فعلی بریزید و نتیجه رو تست و به من اطلاع بدین در صورتی که مشکل حل شد تاپیک رو از منو سمت چپ بالا روی گزینه حل شده قرار بدین تا هم از اسپم جلوگیری بشه هم سایر دوستان و همکاران عزیزم به زحمت نیفتن و اگر توضیحات من مفید بود زیر پست های من روی تمام دکمه های تشکر کلیک کنید با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    kaj01
  • kaj01

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۸

    سلام خسته نباشید

    درست نشدش

    من حتی یک وردپرس دیگ نصب کردم و دوباره اپ کردم قالب ولی باز مشکل داره

  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    متخصص وردپرس
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۵۳ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۱

    اطلاعات ورود به هاست رو برای من ایمیل کنید دوباره با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    kaj01
  • kaj01

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۳

    با سلام

    من مشکل بالا نتونستم درست کنم و مجبور شدم کلا سایت دوباره نصب و درست کنم

    الان باز دوباره این مشکل ایجاد شده
    که به admin/functions.php/
    ایراد میگیر

    من اونو وقتی پاک میکنم و دوباره اپ میکنم مشکل بر طرف میشه ولی 5 دقیقه بعد دوباره همونمشکل داره ب این کد گیر میده

    //Update EMPTY options
    	$tt_array = array();
    	add_option('tt_options',$tt_array);
    
    	$template = of_options();
    	$saved_options = get_option('tt_options');
    
    	foreach($template as $option) {
    		if($option['type'] != 'heading'){
    			$id = $option['id'];
    			$std = $option['std'];
    			$db_option = get_option($id);
    			if(empty($db_option)){
    				if(is_array($option['type'])) {
    					foreach($option['type'] as $child){
    						$c_id = $child['id'];
    						$c_std = $child['std'];
    						update_option($c_id,$c_std);
    						$tt_array[$c_id] = $c_std;
    					}
    				} else {
    					update_option($id,$std);
    					$tt_array[$id] = $std;
    				}
    			}
    			else { //So just store the old values over again.
    				$tt_array[$id] = $db_option;
    			}
    		}
    	}
    		update_option('tt_options',$tt_array);
    }

    این کد چی هست ؟

    حذف کردنش باعث مشکلی میش‌؟

    این مسئله از لحاظ امنیتی تاثیری داره ؟

  • kaj01

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۳

    دوست عزیز من functions.php که داخل فولدر اصلی قالب هست ( نه اونی ک تو فولدر ادمین هست )
    ادیت کردم
    و اون قسمتی ک گیر داده لینک پایین کدش هست رو حذف کردم و درست شدش

    لطفا میشه برسیکنید حذف این کد چ تاثیری رو سایت داره ؟ مخوصوصا از لحاظ امنیتی ؟

    http://hastebin.com/lagapopahe.php

  • kaj01

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۹:۳۴

    باراه بالا رفتم ولی باز نشدش

    وقتی ک های بالا حذف کردم کلا

    وقتی ی تغییری توی قالب سایت میدم از پیشخوان دوباره به حالت قبلی برمیگرده و کد های بالا دوباره خود ب خود بر میگرد سر جای خودشون

  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    متخصص وردپرس
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۵۳ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۱

    اصلا متوجه توضیحات شما نشدم خیلی شلوغ شد ... من وردپرس شبکه کار نکردم باید صبور باشید تا از دوستان اگر کسی امکان راهنمایی داشت راهنمایی کنه با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

  • daesh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۱ سال پیش
    ۲۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۰

    با سلام اقا من وقتی میخوام برای این سایتم پوسته دیگه ای نصب کنم ارور میده چیکار کنم داعش

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.