kouchi گفت:
جناب دقت کنید جوابهاتون همش سوال هستند دیگه هم من از مدیر انجمن هم قدیمی ترم اسپام و قوانین را می شناسم
اگر متخصص انجمن نیستم- بی تخصص هم نیستم
هرکس منو نشماسه شما منو می شناسد!
در یک کلمه عرض کردم راهکاری پیشنهاد کنید که برگردان بکاپ نباشد
و فکر کنید من کجا اشتباه کردم تو حلقه ها که این مشکل به وجود اومده
اصل این تایپک من خودش اسپام هست ولی چون این سوالها هفت سال قبل هم بی جواب مانده
دوباره ایجاد کردم
آقای علی اصغر کوچی در این باره که من شما رو می شناسم شکی نیست ولی شما چه طور ؟
در ضمن برادر عزیزم اینکه می فرمایید من از مدیر قدیمی ترم یکی از بند های قوانین انجمن چیه ؟ اینه که :
مدیران انجمن فقط مسئول حفظ نظم انجمن هستند و هیچگونه مسئولیتی در قبال پاسخگویی به مشکلات کاربران ندارند. اعضای انجمن٬ خود باید به یکدیگر کمک کنند.
در ثانی مدیران انجمن به علت مشغله کاری بالایی که دارن امکان پاسخ به تمام کاربران رو ندارن برای همین با ما که کاربر هستیم حالا یکی در دسترسی مدیریتی یا مقام بالاتر یا کاربر فعال یا کاربر عادی ارتباطی نداره واقعا تاریخ عضویت یه کلید دار کی هست ! یا تعداد پست هاش چند تاس یا قدیمی بوده یا جدید بین مدیران کل ( کلید دارها ) سیاست های کاری هست که تو هر سییستم کاری باید به همین شکل هم باشه شاید دلشون بخواد همین امروز شما رو که مثلا یه فرد تازه وارد هستین مدیر کنن این به کرم اونها نگاه می کنه دست منو شما نیست ! در ضمن
برای آخرین توضیح میدم خدمتتون
شما یک فایل حذف کردین یه فایل دیگه جاش قرار دادین یعنی ؟ آیا زمانی که فایل A را حذف کردین و فایل B را قرار دادین دوباره فایل B که جدید بود رو به نام فایل A تغییر دادید یا خیر ؟ و بعد آیا داخل فایل ها دستکاری انجام شده ؟ لطفا جواب سوالمو بدین و از هاشیه پرهیز کنید که نتیجه مطلوبی حاصل نمیشه ! خواهش کردم از هاشیه پرهیز کنید شما بزرگتر و استاد بنده من هم هیچی ندون فقط خواهش کردم هواشی رو بی خیال مشکلت حل بشه با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت