انجمن

  • ap04

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۴ سال پیش
    ۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۶

    آقا من دیگه خسته شدم.افزونه های ک نصب میکنم جواب نمیده.
    آخریش Live Chat by flyzoo
    نصب کردم ولی جواب نداد.توی سایت نمیاد هیچ افزونه ای تو سایت نمیاد مشکل از کجاست
    افزونه یAutomatic Page Numbers - PageNavi
    نصب کردم تا شمارش صفحه بده انگار نه انگار
    کاربا ورد پرس از اون چیزی که فکر میکردم سختره
    help me help me help me

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۶۵ بار
    # نوشته شده: ۴ سال پیش
    ۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۱

    ap04 گفت:
    آقا من دیگه خسته شدم.افزونه های ک نصب میکنم جواب نمیده.
    آخریش Live Chat by flyzoo
    نصب کردم ولی جواب نداد.توی سایت نمیاد هیچ افزونه ای تو سایت نمیاد مشکل از کجاست
    افزونه یAutomatic Page Numbers - PageNavi
    نصب کردم تا شمارش صفحه بده انگار نه انگار
    کاربا ورد پرس از اون چیزی که فکر میکردم سختره
    help me help me help me

    به نام خدا
    عرض سلامو خسته نباشید دوست خوب من کار که حل شود آسان شود ! در ثانی شما بفرمایید قالبتون از این قالب های خارجیه یا ایرانی ! در ضمن برای نمایش مطالب داخل index.php از حلقه وردپرس استفاده می کنید یا کوئری و اگر پاسخ من رو نمیتونید بدین به علت نداشتن تجربه کافی کد های فایل index.php قالبتون رو اینجا قرار بدین تا بررسی کنم البته درون تگ کد که روی ویرایشگر قرار گرفته تگ Code با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Masoud - ap04
  • josar21

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۴ سال پیش
    ۲۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۲

    سلام.
    خسته نباشين.
    اولا كه افزونه رو نصب ميكردم خوب نصب ميشد و فعال سازي رو كه ميزدي فعال ميشد.
    ولي حالا افزونه رو لود ميكنم اما تو لودينگ ميمونه و * گشودن بسته‌ی فشرده شده… * رو مياره ديگه گزينه هاي فعال و فعال سازي رو نمياره ؟
    بعدشم وقتي افزونه هامو بروز ميكنم موقع بروز رساني ديگه تو صفحه بروز ميمونه بروز رساني نميشه؟
    ممنون ميشم جواب بدين؟
    قالبمم خارجيه؟ ببينيد
    http://www.josar21.ir
    با تشكر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۶۵ بار
    # نوشته شده: ۴ سال پیش
    ۲۸ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۸

    josar21 گفت:
    سلام.
    خسته نباشين.
    اولا كه افزونه رو نصب ميكردم خوب نصب ميشد و فعال سازي رو كه ميزدي فعال ميشد.
    ولي حالا افزونه رو لود ميكنم اما تو لودينگ ميمونه و * گشودن بسته‌ی فشرده شده… * رو مياره ديگه گزينه هاي فعال و فعال سازي رو نمياره ؟
    بعدشم وقتي افزونه هامو بروز ميكنم موقع بروز رساني ديگه تو صفحه بروز ميمونه بروز رساني نميشه؟
    ممنون ميشم جواب بدين؟
    قالبمم خارجيه؟ ببينيد
    http://www.josar21.ir
    با تشكر

    به نام خدا
    عرض سلامو خسته نباشید دوست عزیز در تاپیکی که با همین نام ایجاد کردید به شما پاسخ دادم لطفا عجله نکنید و از ارسال پست داخل تاپیک دیگران خود داری کنید با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

  • ap04

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۴ سال پیش
    ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۰۲:۲۳

    amoozesh98com گفت:

    به نام خدا
    عرض سلامو خسته نباشید دوست خوب من کار که حل شود آسان شود ! در ثانی شما بفرمایید قالبتون از این قالب های خارجیه یا ایرانی ! در ضمن برای نمایش مطالب داخل index.php از حلقه وردپرس استفاده می کنید یا کوئری و اگر پاسخ من رو نمیتونید بدین به علت نداشتن تجربه کافی کد های فایل index.php قالبتون رو اینجا قرار بدین تا بررسی کنم البته درون تگ کد که روی ویرایشگر قرار گرفته تگ Code با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

    سلام.اول ممنون که پیگیری میفرمایید.
    قالب خارجیه.

    من از هاست /تم/
    کد قالب رو index میفرستم
    <?php
    /**
    * The main template file.
    *
    * This is the most generic template file in a WordPress theme
    * and one of the two required files for a theme (the other being style.css).
    * It is used to display a page when nothing more specific matches a query.
    * E.g., it puts together the home page when no home.php file exists.
    * Learn more: http://codex.wordpress.org/Template_Hierarchy
    *
    * @package ti_caresland_lite
    */

    get_header(); ?>

    <!-- [begin] content -->
    <div class="full-content-body ">
    <div class="container">

    <h1><?php _e('Blog','ti-caresland-lite'); ?></h1>

    <div id="primary" class="blog-content-wrap">

    <div id="main" class="blog-content" role="main">

    <?php if ( have_posts() ) : ?>

    <?php /* Start the Loop */ ?>
    <?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?>

    <?php
    /* Include the Post-Format-specific template for the content.
    * If you want to override this in a child theme, then include a file
    * called content-___.php (where ___ is the Post Format name) and that will be used instead.
    */
    get_template_part( 'content', get_post_format() );
    ?>

    <?php endwhile; ?>

    <?php if(get_next_posts_link() != null ) : ?>
    <div class="nav-previous alignleft"><?php if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); } ?></div>

    <?php endif; ?>
    <?php if(get_previous_posts_link() != null ) : ?>
    <div class="nav-next alignright"><?php if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); } ?></div>

    <?php endif; ?>

    <?php else : ?>

    <?php get_template_part( 'content', 'none' ); ?>

    <?php endif; ?>

    </div><!-- .blog-content -->
    </div><!-- .blog-content-wra -->

    <div class="sidebar">
    <?php get_sidebar(); ?>
    </div><!-- .sidebar -->
    </div>
    </div>

    <?php get_footer(); ?>

  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۶۵ بار
    # نوشته شده: ۴ سال پیش
    ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۰۴:۲۶

    آدرس سایت رو بگید؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ap04
  • ap04

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۴ سال پیش
    ۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۹

    amoozesh98com گفت:
    آدرس سایت رو بگید؟

    3marketer.irسلام
    الان صفحه لاگین کج و موج
    وقتی وارد میشی دیگه خارج نمیشی
    اکثره پلاگین ها کار نمیکنه
    خودمم توش موندم.برنامه چت
    fllyzoo live chat کار نمیکنه نصب کردم ولی نمیدونم چشه
    افزونه ی فونت فارسی هم نصب کردم اگه مطلب اول رو ببینید
    تا وقتی که توی صفحه ی اول هستم فونت تغییر نکرده ولی تا
    ادامه مطلب رو میزنیم فونت دشت نمایش داده میشه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • ap04

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۴ سال پیش
    ۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۰

    ap04 گفت:

    3marketer.irسلام
    الان صفحه لاگین کج و موج
    وقتی وارد میشی دیگه خارج نمیشی
    اکثره پلاگین ها کار نمیکنه
    خودمم توش موندم.برنامه چت
    fllyzoo live chat کار نمیکنه نصب کردم ولی نمیدونم چشه
    افزونه ی فونت فارسی هم نصب کردم فقط وردپرس فارسی
    رو تغییر فونت میده یعنی قسمت مدیریت.سوال من اینه چطور میتونم قسمت اضافه کردن نوشته/متن/فونت رو بزرگ و کوچیک کنم
    آخه در قسمت دیداری هر تغییری بدی نمیتونی تو متن بیاری

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۶۵ بار
    # نوشته شده: ۴ سال پیش
    ۲ دی ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۷

    گفتین هاستتون رایگانه ؟

  • ap04

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۴ سال پیش
    ۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۳

    amoozesh98com گفت:
    گفتین هاستتون رایگانه ؟

    </blockqu

    amoozesh98com گفت:
    گفتین هاستتون رایگانه ؟

    نه دوست عزیز خریداری شده

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    تشکر شده: ۱۷۶۵ بار
    # نوشته شده: ۴ سال پیش
    ۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۰

    این مشکل شما رو شخصا باید بررسی کنم این جیمیل من amoozesh98 با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.