MaSeven
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵
#
نوشته شده: ۹ سال پیش
۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۷
سلام دوستان من تا دیروز قبل از بروز رسانی به وردپرس ۴٫۱ سایت من کار می کرد وبعد از بروز رسانی کار نکرد این هم خطایی که می دهد:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/u816896170/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 189
این هم سایت من
http://seven.qho.ir/
لطفا جواب دهید.
باتشکر از شما عزیزان MaSeven
آموزش وردپرس
آفلاین
عضوبهترین پاسخ
تعداد نوشتهها: ۲۸۳۹
#
۳۰ آذر ۱۳۹۳ - ۰۲:۰۹
MaSeven گفت:
شرمنده دوستان حلا این است
Fatal error: Call to undefined function wp_json_encode() in /home/u816896170/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 186
مشکل بعدی
Parse error: syntax error, unexpected ''$after'' (T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING) in /home/u816896170/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 186
متن بالایی را در مترجم گوگل وارد کردم متن زیر را آورد
خطای تجزیه: خطای دستوری، غیر منتظره '' $ پس از '' (T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING) در /home/u816896170/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php در خط 186
هرکسی که می تواند به کمک کند
لطفا وردپرستون رو به آخرین ورژن آبدیت کنید البته به صورت دستی ( قبلا داخل انجمن آموزش ابدیت دستی وردپرس توضیح داده شده هزاران بار ) با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
MaSeven
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵
#
۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۱
شرمنده دوستان حلا این است
Fatal error: Call to undefined function wp_json_encode() in /home/u816896170/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 186
مشکل بعدی
Parse error: syntax error, unexpected ''$after'' (T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING) in /home/u816896170/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 186
متن بالایی را در مترجم گوگل وارد کردم متن زیر را آورد
خطای تجزیه: خطای دستوری، غیر منتظره '' $ پس از '' (T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING) در /home/u816896170/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php در خط 186
هرکسی که می تواند به کمک کند