سلام
وقتی Alt+shift+T رو می زنم تا مقداری از متن را در ادامه مطلب درج کنم، پایین متن خبرم عبارت (بیشتر ...) درج می شه که لینک ادامه مطلب رو داره. کسی می دونه چطور می شه این عبارت رو حذف کرد تا دیگه نیاد؟
ممنون
سلام
وقتی Alt+shift+T رو می زنم تا مقداری از متن را در ادامه مطلب درج کنم، پایین متن خبرم عبارت (بیشتر ...) درج می شه که لینک ادامه مطلب رو داره. کسی می دونه چطور می شه این عبارت رو حذف کرد تا دیگه نیاد؟
ممنون
14morteza14 گفت:
سلام
ممنون
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید دو راه وجود داره !
یک روی لینک راست کلیک کنید با فایر باگ بررسی کنید کلاسش چیه اون کلاس رو داخل سی اس اس display:none; بدین .
دو وقتی داخل صفحه اصلی هستین و دارید می نویسید the_content() به جای این طوری بین پرانتز این طوری بزارید (' ')
منظورم کد های داخل index.php قالب هست در ضمن پس از حل شدن مشکل اطلاع بدین با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
ممنون
مورد اول که عملی نبود چون همچین کلاسی رو خود وردپرس ایجاد کرده بود و من در قالب نداشتمش.
مورد دوم جواب داد و ممنون از شما.
مورد اول هم عملیه شخصا قدیم ها که تازه وارد بودم و نمیدونم مشکل از چیه با همین کلاس اضافه کردن تو CSS مشکل رو حل می کردم چون ادامه مطلب داخل اچ تی ام ال کلاس more-link رو به نظرم میگرفت به خود خود که من این کلاس رو تو سی اس اس display:none میکردم در هر صورت خوشحالم که مشکلتون حل شده با تشکر از اطلاع رسانی شما ارادتمند : مسلم فلاح نیت