با سلام خدمت دوستان.قالب سایتم رو خودم درست کردم الان 3 ماهه که سایتم درست شده و تمام کارهایی که برای ثبت و ایندکس شدن تو گوگل نیاز هست رو انجام دادم.ولی گوگل سایتم رو ایندکس نمیکنه.خواستم بپرسم میتونه مشکل از قالب باشه و برای رفع آن چه باید کرد؟
با سلام خدمت دوستان.قالب سایتم رو خودم درست کردم الان 3 ماهه که سایتم درست شده و تمام کارهایی که برای ثبت و ایندکس شدن تو گوگل نیاز هست رو انجام دادم.ولی گوگل سایتم رو ایندکس نمیکنه.خواستم بپرسم میتونه مشکل از قالب باشه و برای رفع آن چه باید کرد؟
sajajdm گفت:
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید لطفا آدرس وب سایت رو قرار بدین با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
amoozesh98com گفت:
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید لطفا آدرس وب سایت رو قرار بدین با تشکر
آدرس
http://ramingraphic.ir/
منظورتون از تمام کارهایی که لازم هست برای ثبت تو گوگل دقیقا چی هست میشه توضیح بدین چه اقداماتی انجام دادین در ضمن درسته چیزی ایندکس نشده و اینکه چند وقته دامین رو ثبت کردین و چند وقته از ثبت اولین مطلب سپری شده با تشکر
amoozesh98com گفت:
منظورتون از تمام کارهایی که لازم هست برای ثبت تو گوگل دقیقا چی هست میشه توضیح بدین چه اقداماتی انجام دادین در ضمن درسته چیزی ایندکس نشده و اینکه چند وقته دامین رو ثبت کردین و چند وقته از ثبت اولین مطلب سپری شده با تشکر
آخرین مطلب 29 مهر حدود 2 ماه خورده ای پیش
دامین هم 3 ماهی میشه
منظور هم از تمام کار های یعنی رفتم گوگل وبمستر و اسه سایت روبات و نقشه ساختم از طریق خود گوگل درخواست ثبت سایت دادم و الان هم گوگل وبمستر 329 تا صفحه رو سابمیت کرده ولی ایندکس نکرده
sajajdm گفت:
آخرین مطلب 29 مهر حدود 2 ماه خورده ای پیش
دامین هم 3 ماهی میشه
منظور هم از تمام کار های یعنی رفتم گوگل وبمستر و اسه سایت روبات و نقشه ساختم از طریق خود گوگل درخواست ثبت سایت دادم و الان هم گوگل وبمستر 329 تا صفحه رو سابمیت کرده ولی ایندکس نکرده
این جیمیل منه amoozesh98 یه دسترسی owner ثبت کنید واسم بررسی کنم خودم با تشکر
amoozesh98com گفت:
این جیمیل منه amoozesh98 یه دسترسی owner ثبت کنید واسم بررسی کنم خودم با تشکر
سلام انجام شد.
الان نگاه کردم دیدم که هر چی سابمیت شده بود صفر شد!!!
در حال حاظر داخل وب مستر مشکلی رو مشاهده نکردم چند روز بگذره ببینم تغییری لحاظ میشه یا نه صبور باشید با تشکر