انجمن

مشکل در نیامدن صفحه instal  (۲ نوشته)

• rezadelavari

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۰ دی ۱۳۹۳ - ۰۰:۲۲

سلام دوستان من . من پوشه وردپرس رو اپ کردم ولی وقتی ادرس فایل install رو میزنم نمیاد تا بتونم نصبش کنم چیکار کنم
    این ارورو میده
    Warning: require_once(/home/u930875672/public_html/wp-load.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/u930875672/public_html/wordpress/install.php on line 36 Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/u930875672/public_html/wp-load.php' (include_path='.:/usr/lib/php') in /home/u930875672/public_html/wordpress/install.php on line 36

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۰ دی ۱۳۹۳ - ۲۳:۳۱

rezadelavari گفت:
    سلام دوستان من . من پوشه وردپرس رو اپ کردم ولی وقتی ادرس فایل install رو میزنم نمیاد تا بتونم نصبش کنم چیکار کنم
    این ارورو میده
    Warning: require_once(/home/u930875672/public_html/wp-load.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/u930875672/public_html/wordpress/install.php on line 36 Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/u930875672/public_html/wp-load.php' (include_path='.:/usr/lib/php') in /home/u930875672/public_html/wordpress/install.php on line 36

به نام خدا
    عرض سلامو خسته نباشید میگه این فایل وجود نداره لطفا اگر دراین مورد اطلاعات کافی ندارید برای یاد گیری نصب وردپرس به وب سایت من مراجعه کنید تو گوگل سرچ کنید آموزش 98 لینک رو قرار نمیدم چون فعلا قرار دادن لینک خلاف قوانین هست با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    rezadelavari

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.