Vraa گفت:
مرسی
این جمله آخرتونو نفهمیدم ولی سیستم ثبت نام ندارم :)
تو این سوالاتم میشه کمکم کنید
1-اگه با افزونه بخوام سایت رو دو زبانه کنم دو نسخه فارسی و انگلیسی مستقل از هم نیستند یا بهترین روش نصب دوتا وردپرس ست؟
2-کار با دوتا وردپرس نصب شده سخت نیست؟ من کدنویسی و .. بلد نیستم
3-وقتی یکی اسم سایت رو تایپ کنه یکی از نسخه ها بصورت پیشفرض (یا بر اساس ip ایرانی و خارجی) نمایش داده نمیشه؟ و یک صفحه انتخاب زبان باز میشه؟
مثلا این سایت به چه روشی دو زبانه شده؟ http://www.yjc.ir سایت وردپرسی هم همین شکلی میشه یا نه؟
4-دو نسخه فارسی و انگلیسی از نظر سئو و ترافیک یکین و تعداد بازدید ها یجا حساب میشه؟
در جواب به تمام سوالات شما از نظر سئو این دو دو تا سایت متفاوت خواهند بود ! و به نظر من خوبی که داره که من باشم قطعا همین کارو می کنم اینه که هر چیزی هر طوری که من بخوام روی هر کدوم امکان صد در صد تغییر رو داره ! اما در حالت استفاده از افزونه باز مشکلاتی پیش میاد به خصوص در زبان انگلیسی ! برای همین به شخصه ترجیه میدم تو وردپرس نصب بشه !
در مورد اون حرفم که نفهمیده بودین میگم اگر سایت شما نیاز به ثبت نام افراد نداشته باشه کاملا بدون مشکل میشه ازش استفاده کرد ولی اگر افراد بخواد ثبت نام کنن و اینکه بخواید وقتی یه فردی داخل نسخه فارسی ثبت نام کرد از انگلیسی هم بتونه استفاده کنه با همون عضویتش یا برعکس ! یه مقدار مشکل ایجاد میشه که برای حل کردنش باید اگر خودتون بلد نیستین با یه نفر وردپرس کار صحبت کنید تا واستون انجام بده.
در مورد افزونه هم باید بگم شخصا توصیه نمی کنم از افزونه استفاده بشه !
برای ورود کاربران ایرانی و خارجی هم میشه کاری کرد که کاربر اگر ایرانی بود و با آیپی ایرانی وارد شد به کدوم صفحه ریداریکت بشه یا اگر خارجی بود به کدام صفحه ولی بهترین حالت ممکنه اینه که وقتی سایت رو باز می کنه یه صفحه intero خشگل و حرفه ای باشه که روش نوشته باشه فارسی / انگلیسی امید وارم توضیحاتم مفید بوده باشه با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت