انجمن

مشکل زبان فارسی!!! خواهشا کمک کنید  (۴ نوشته)

• esmailbeigi_m

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۲

سلام به همه دوستان.
    بنده وردپرس فارسی رو نصب می کنم، ولی هرچی تو سایتم می نویسم به صورت کاراکتر های علامت سوال (؟) نشون داده میشن (البته نوشته های فارسی)!
    خواهشمندم کمکم کنید، با تشکر.

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۰۲:۳۳

esmailbeigi_m گفت:
    سلام به همه دوستان.
    بنده وردپرس فارسی رو نصب می کنم، ولی هرچی تو سایتم می نویسم به صورت کاراکتر های علامت سوال (؟) نشون داده میشن (البته نوشته های فارسی)!
    خواهشمندم کمکم کنید، با تشکر.

به نام خدا
    عرض سلامو خسته نباشید دوست عزیز آیا از هاستینگ های رایگان استفاده می کنید ؟ در ضمن بابت مشکلات علامت سوال بیشتر از ده هزار بار داخل انجمن و گوگل صحبت شده داداش لطفا یه تحقیق بکنید اگر مشکل حل نشده از همین تاپیک پیگیری کنید تا راهنمایی بشید با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

esmailbeigi_m
  • esmailbeigi_m

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۳

amoozesh98com گفت:

به نام خدا
    عرض سلامو خسته نباشید دوست عزیز آیا از هاستینگ های رایگان استفاده می کنید ؟ در ضمن بابت مشکلات علامت سوال بیشتر از ده هزار بار داخل انجمن و گوگل صحبت شده داداش لطفا یه تحقیق بکنید اگر مشکل حل نشده از همین تاپیک پیگیری کنید تا راهنمایی بشید با تشکر

بله از هاستینگ رایگان استفاده می کنم، اما تا قبل از این همچین مشکلی نداشتم. میشه لینک گفتگو در مورد این مشکل رو بدید یا اینکه خودتون راهنمایی کنید. ممنونم

آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۷

esmailbeigi_m گفت:

بله از هاستینگ رایگان استفاده می کنم، اما تا قبل از این همچین مشکلی نداشتم. میشه لینک گفتگو در مورد این مشکل رو بدید یا اینکه خودتون راهنمایی کنید. ممنونم

تو گوگل سرچ کنید مشکل علامت ؟؟؟ در وردپرس هزار تا توضیح میاد قطعا به نتیجه میرسید نشد اطلاع بدین در ضمن هاست رایگان مشکل داره ! اگر حل نشه مهم ترین دلیلش این بوده که پشتیبانی ندارن و مشکل رو باید از تو سرور حل کنن با تشکر

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها