haridi2322
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۳
#
نوشته شده: ۹ سال پیش
۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۰۵:۲۹
سلام
من مهدی هستم
چند روز پیش قالبی به نام {قالب فارسی تم فارست وردپرس با درگاه پی لاین - اختصاصی آقای وردپرس} نصب کردم که بعد از نصب قالب این پیام آمد { Fatal error: Cannot redeclare _check_active_widget() (previously declared in /home3/smsharid/public_html/wp-content/themes/mrwp-themeforest/functions.php:277) in /home3/smsharid/public_html/wp-content/themes/mrwp-themeforest/functions/development/functions.php on line 149 }و دیگه سایتم بالا نیامد لطفا راهنمایی بفرمایید که من چیکار کنم تا سایتم بالا بیاد
ممنون از راهنماییتون
آموزش وردپرس
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۸۳۹
#
۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۷
haridi2322 گفت:
سلام
من مهدی هستم
چند روز پیش قالبی به نام {قالب فارسی تم فارست وردپرس با درگاه پی لاین - اختصاصی آقای وردپرس} نصب کردم که بعد از نصب قالب این پیام آمد { Fatal error: Cannot redeclare _check_active_widget() (previously declared in /home3/smsharid/public_html/wp-content/themes/mrwp-themeforest/functions.php:277) in /home3/smsharid/public_html/wp-content/themes/mrwp-themeforest/functions/development/functions.php on line 149 }و دیگه سایتم بالا نیامد لطفا راهنمایی بفرمایید که من چیکار کنم تا سایتم بالا بیاد
ممنون از راهنماییتون
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید نسخه اصلی قالب رو دارید ؟ اون بر گردونید سر جاش دوباره ببینید مشکل حل میشه یا نه ؟ و اگر شد یا نشد اطلاع بدین با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
haridi2322
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۳
#
۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۹:۳۳
با سلام
من نمیتونم وارد پنل مدیریتی خودم بشم
کلا همین ارور رو میده
Fatal error: Cannot redeclare _check_active_widget() (previously declared in /home3/smsharid/public_html/wp-content/themes/mrwp-themeforest/functions.php:277) in /home3/smsharid/public_html/wp-content/themes/mrwp-themeforest/functions/development/functions.php on line 149
نمیدونم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون
آموزش وردپرس
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۸۳۹
#
۲۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۷
haridi2322 گفت:
با سلام
من نمیتونم وارد پنل مدیریتی خودم بشم
کلا همین ارور رو میده
Fatal error: Cannot redeclare _check_active_widget() (previously declared in /home3/smsharid/public_html/wp-content/themes/mrwp-themeforest/functions.php:277) in /home3/smsharid/public_html/wp-content/themes/mrwp-themeforest/functions/development/functions.php on line 149
نمیدونم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون
به هاست برید به پوشه قالب ها پوشه قالبی که استفاده می کردین رو تغییر نام بدین و بعد وارد پنل ادمین میشید و بعد مجدد اون قالب سالمی که از قبل داشتین رو برگردونید تو هاست و اون رو فعال کنید البته توصیه می کنم هواستون باشه با اون یکی که تغییر نام دادین اشتباه نکنید و پس از انجام این کار در صورت حل شدن این مشکل اطلاع بدین و تاپیک رو در حالت حل شده قرار بدین اگر مفید واقع شد نیازی به ارسال پست جهت تشکر نیست کافیه رو دکمه تشکر کلیک بشه با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت