سلام
چطور میتونم اندازه کادر متن پیام رو در Contact Form 7 کوچکتر کنم؟ کدش رو در style پیدا نکردم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام
چطور میتونم اندازه کادر متن پیام رو در Contact Form 7 کوچکتر کنم؟ کدش رو در style پیدا نکردم.
yasamin گفت:
سلام
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید آدرس صفحه تماس با ما وب سایت رو قرار بدین با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
amoozesh98com گفت:
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید آدرس صفحه تماس با ما وب سایت رو قرار بدین با تشکر
سلام میشه بگید کدش کدوم قسمت ویرایشگر هست؟ یه بخش textarea پیدا کردم ولی با تغییر کد، هیچ تغییری در فرم ایجاد نمیشه!
yasamin گفت:
سلام میشه بگید کدش کدوم قسمت ویرایشگر هست؟ یه بخش textarea پیدا کردم ولی با تغییر کد، هیچ تغییری در فرم ایجاد نمیشه!
عزیزم آدرس سایت رو شما بزار لطفا
amoozesh98com گفت:
عزیزم آدرس سایت رو شما بزار لطفا
میخوام بدونم اگه تغییر میکنه از Contact Form 7 استفاده کنم. کجا باید اندازشو تغییر بدم
http://photonini.com/?page_id=14
در خط 480 style.css کلاس زیر رو به شکل زیر ویرایش کنید
.page-template-page-full_width-php .comment-form-comment textarea {
width: 38%;
}
با تشکر
amoozesh98com گفت:
در خط 480 style.css کلاس زیر رو به شکل زیر ویرایش کنید.page-template-page-full_width-php .comment-form-comment textarea { width: 38%; }
با تشکر
سلام و تشکر
اینکه شما گفتید اندازه کادر متن کامنت ها (نظرات) رو تغییر میده من میخوام اندازه contact تغییر کنه.
این قسمت رو تغییر میدم بازهم تغییری ایجاد نمیشه.!
form.contact_form textarea {
width:360px;
padding:8px;
}
yasamin گفت:
سلام و تشکر
اینکه شما گفتید اندازه کادر متن کامنت ها (نظرات) رو تغییر میده من میخوام اندازه contact تغییر کنه.
این قسمت رو تغییر میدم بازهم تغییری ایجاد نمیشه.!
form.contact_form textarea { width:360px; padding:8px; }
شما تغییری که من گفتم انجام ندادین ! گفتم این رو باید تغییر بدین
.page-template-page-full_width-php .comment-form-comment textarea {
width: 90%;
}
اول کاری که من گفتم بکنید و اگر بقیه خراب شد بگید تا اصلاحیه بدم با تشکر
amoozesh98com گفت:
شما تغییری که من گفتم انجام ندادین ! گفتم این رو باید تغییر بدین
.page-template-page-full_width-php .comment-form-comment textarea { width: 90%; }
اول کاری که من گفتم بکنید و اگر بقیه خراب شد بگید تا اصلاحیه بدم با تشکر
انجام دادم جناب فلاح اما همانطور که عرض کردم اندازه کادر متن کامنت ها تغییر کرد و در فرم تماس تغییری ایجاد نشد.
آخه عزیزم من که الان دارم می بینم تغییر نکرده به اون چیزی که من دارم میگم !
نخواستیم ممنون
من میخواستم اول ببینم اگه جواب داد به جای استفاده از فرم کانت ها، از contact form استفاده کنم.
به هر حال از کمکتون ممنون.
yasamin گفت:
نخواستیم ممنون
من میخواستم اول ببینم اگه جواب داد به جای استفاده از فرم کانت ها، از contact form استفاده کنم.
به هر حال از کمکتون ممنون.
پس لطفا مجدد اسپم ارسال نکنید بار دیگر به این شیوه تاپیک ارسال نکنید اگر قصد دریافت راهنمایی دارید تا لحضه آخر باید رعایت ادب و احترام رو به جا بیارید دوست عزیز.
بنده به کسی بی احترامی نکردم، شما بی احترامی برداشت کردید.
لطفاً شما به این تیکت پاسخ ندید، بنده منتظر راهنمایی سایر دوستان متخصص هستم.
yasamin گفت:
بنده به کسی بی احترامی نکردم، شما بی احترامی برداشت کردید.
لطفاً شما به این تیکت پاسخ ندید، بنده منتظر راهنمایی سایر دوستان متخصص هستم.
وظیفه من رسیدگی به تمام تاپیک ها هست در حال من بی ادبی به شما نکردم ! که شما این چنین برخورد می کنید درخواست راهنمایی داشتین منم عرض کردم این مورد رو تغییر بدین که هر بارم رفتم رفرش دادم دیدم نشده اون چیزی که من به شما عرض می کنم! میگید کمک میخواید از متخصص ! ولی گوش نمیدین که در جهت گوش کردن به حرفم الان هزار بار مشکلتون حل میشد من میگم برید فولان چیز رو تو وفولان سطر فایل فولان تغییر بدین هر بار پست ارسال می کنید باز دارید کار خودتون رو می کنید و منم دارم یاسین می خونم اگر نیاز به راهنمایی دارید لطفا با رعایت ادب و احترام و با در نظر داشتن اینکه اینجا بقالی نیست که باب طبع شما افراد خاصی نظر بدن اقدام به انجام کاری که بارها اشاره کردم کنید در غیر این صورت اخطار مجدد ارسال میشه با تشکر