faqsystem گفت:
سلام و خسته نباشید
بخش مدیریت سایتم به سختی لود میشه
قبلا از همین قالب استفاه میکردم با همین هاست مشکلی نداشتم
هاستم سرعت لودش خوبه ولی سایتم یکم کند تره
بخش مدیریت که خیلی کند و اذیت میکنه
تمامی پلاگینها رو هم غیر فعال کردم تاثیری نکرد
پشتیبانی هاستم میگه هاست بدون مشکله
لطفا راهنمایی بفرمایید ؟
http://www.esefid.org
خب پس از بررسی به عمل آمده نتیجه کارشانسی شده رو به سمع و نظر شما میرسونم:
1 - با ورود به پنل ادمین به شدت سرعت لود پایین رو مشاهده کردم
2- پس از غیر فعال کردن تمام افزونه ها به هیچ وجه سرعت لود صفحات بالا نرفت حتی یک درصد ! بهبود نداشت
3 - با توجه به اینکه فرموده بودید هاست مشکلی ندارد تشخیص ابتدایی بنده بر این بود که مشکل احتمال دارد از دیتابیس باشد و شما به علت نصب و حذف افزونه های متعدد دیتابیس رو خراب کرده باشید از این رو اقدام به ساخت ساب دامین جدیدی کردم تا بتونم وردپرس رو روی اون نصب کنم نام ساب دامین هم هست wp که اگر مشاهده کنید الان این ساب دامین بالا نمیاد و خطای Server not found میده در ثانی تشخیصی که در مورد عدم کارکرد ساب دامین میدم اینه که در زمان ساخت این اکانت در قسمت dns manager که تو پنل دایرکت ادمین شما نیست و روی دامین * ایجاد نشده و برای همین وقتی ساب دامین می سازیم کار نمی کنه ! به همین علت در ابتدا باید مشکل ایجاد ساب دامین توسط سرور حل بشه.
4 نظر قطعی و نهایی من مشکل از سمت هاست هست و هیچ ارتباطی به داخل و دیتا بیس نداره حد اقل میتونم 80 درصد بگم از شما نیست !
حالا بازم خود صلاح مملکت خویش خسروان دانند ببینید چی کار میشه کرد با این شرایط و اینکه تمام افزونه هارو غیر فعال کردم که مجدد فعالشون کردم با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت