سلام
افزونه ای نیاز دارم که بدون این که زمان ارسال رو ویرایش کنم پست رو به بالاترین پست ببره
از سنجاق نمیتونم استفاده کنم چون میخوام اتوماتیک بعد از ارسال پست جدید به ترتیب بیاد پایین.
ممنون میشم اگر افزونه ای سراغ دارید بهم بگید
مرسی
سلام
افزونه ای نیاز دارم که بدون این که زمان ارسال رو ویرایش کنم پست رو به بالاترین پست ببره
از سنجاق نمیتونم استفاده کنم چون میخوام اتوماتیک بعد از ارسال پست جدید به ترتیب بیاد پایین.
مرسی
amir_dl4 گفت:
سلام
مرسی
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید دوست خوب من بعد از ارسال مطلب جدید به صورت اتوماتیک اولین مطلب همونی هست که شما جدید ارسال کردین ولی اگر منظورتون چیز دیگری هست بیشتر توضیح بدین با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
سلام
ببین دوست عزیزم شما فکر کن یه پست که محتواش سریال هست رو یک هفته پیش گذاشتی.حالا امروز قسمت جدیدش میاد پست رو ویرایش میکنی و قسمت جدید رو داخلش اضافه میکنی،حالا نیازه که این پست بره توو صفحه ی اول و اولین پست.و وقتی پست جدیدتری ارسال شد این به ترتیب بیاد پایین.
اگر با نیوک کار کرده باشید داخل قسمت ارسال خبر همچین چیزی داره.
amir_dl4 گفت:
سلام
ببین دوست عزیزم شما فکر کن یه پست که محتواش سریال هست رو یک هفته پیش گذاشتی.حالا امروز قسمت جدیدش میاد پست رو ویرایش میکنی و قسمت جدید رو داخلش اضافه میکنی،حالا نیازه که این پست بره توو صفحه ی اول و اولین پست.و وقتی پست جدیدتری ارسال شد این به ترتیب بیاد پایین.
اگر با نیوک کار کرده باشید داخل قسمت ارسال خبر همچین چیزی داره.
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید دوست خوب من نزدیک به 10 سال پیش با فاصله زمانی 2 تا 3 سال جوملا کار کردم و بعد از اون نزدیک به 3 سال نیوک کار کردم و بعدش هم اومدم سراغ وردپرس بهتون توصیه می کنم بهترین راه ویرایش تاریخ مطلب هست ! که در اولیت قرار بگیره بدون سنجاق کردن ! کاری که خیلی از وردپرس بازا می کنن و افزونه و کدی پیدا نکردم که تحت برنامه ای خاصی این کارو انجام بده و راحت ترین راه آبدیت تاریخ هست به امروز ! و در واقع به همون جایی که میخواید یعنی وقتی آخرین مطلب رو دقیقا تو همین ساعت ثبت کردین وقتی مطلب جدید بزنین اون یکی که تاریخشو تغییر دادین و برای چند هفته پیش بوده و اومده بود تو صفحه اصلی سایت دوباره میره زیر مطلب جدید ! چون این یکی سوای اینکه تاریخش برای امروز هست ساعتش هم جدید تره ! امید وارم تمیز متوجه شده باشید در ضمن با توجه به اینکه فکر می کنم مشکلتون حل شده ممنون میشم از منو سمت چپ بالا تاپیک رو حل شده قرار بدین و ممنون میشم زیر پست ها روی دکمه تشکر کلیک کنید تا در پشتیبانی های بعدی با شوق و ذوق بیشتری همراهتون باشیم در ضمن برای تشکر نیازی به ارسال پست جدید نیست کافیه روی دکمه های تشکر زیر پست ها کلیک بشه با تشکر
فرمایش شما صحیح هستش ولی در پست اول هم عرض کردم دنبال راهی بجز ادیت تاریخ هستم.بعید میدونم وردپرس همچین افزونه ای نداشته باشه.به هرحال ممنون میشم اگر بعدا به نتیجه ای رسیدید اطلاع بدید
amir_dl4 گفت:
فرمایش شما صحیح هستش ولی در پست اول هم عرض کردم دنبال راهی بجز ادیت تاریخ هستم.بعید میدونم وردپرس همچین افزونه ای نداشته باشه.به هرحال ممنون میشم اگر بعدا به نتیجه ای رسیدید اطلاع بدید
نزدیک یه یه ماه پیش برای یکی از اعضا اقدام به ساعت ها سرچ و بررسی و تست کد های مختلف کردم و نتیجه مطلوبی حاصل نشد ! غیر از ویرایش کردن ! تاریخ فکر نمی کنم منطق دیگه ای داشته باشه این برنامه! اگر برنامه نویس باشید متوجه عرض من میشید با تشکر