654321
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱
#
نوشته شده: ۹ سال پیش
۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۱
سلام دوستان بنده یک سایت دارم و مبتدی هستم دیروز یکسری تغییرات در فایل category وردپرس دادم که بعد از اون تغییرات دیگه صفحه ادمین سفید شده و من نمیتونم وارد شم و قابل ذکر است که من دایرکت ادمین نیز دارم ولی توانایی استفاده از اونو ندارم حالا میخواستم ازشما دوستان بپرسم که چگونهامکان دسترسی به فایل categoryدر قالب وردپرس رو میتونم پیدا کنم که اون ویرایش رو از بین ببرم خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید
آموزش وردپرس
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۸۳۹
#
نوشته شده: ۹ سال پیش
۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۸
654321 گفت:
سلام دوستان بنده یک سایت دارم و مبتدی هستم دیروز یکسری تغییرات در فایل category وردپرس دادم که بعد از اون تغییرات دیگه صفحه ادمین سفید شده و من نمیتونم وارد شم و قابل ذکر است که من دایرکت ادمین نیز دارم ولی توانایی استفاده از اونو ندارم حالا میخواستم ازشما دوستان بپرسم که چگونهامکان دسترسی به فایل categoryدر قالب وردپرس رو میتونم پیدا کنم که اون ویرایش رو از بین ببرم خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید لطفا هاستتون برید یعنی به دایرکت ادمین بعد برید تو files و بعدش بریو تو پوشه wp-content و بعد بری تو پوشه thems و بعد برید تو پوشه قالب مورد نظر و فایل category رو ویرایش کنید با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت