انجمن

اتفاق عجب در وردپرس  (۴ نوشته)

• samanderakhshan

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۳:۰۴

سلام من یه هاست خریدم از افرا سرور وقتی میخوام افزونه یا قالب بزنم از من اطلاعات ftp میخواد باهاشون تماس که میگیریم میگن که که اولی رو بزن localhost
    دومی یوزر هاستت
    و سومی پسورد هاستت وقتی میزنم نصب میشه افزونه ها سوال پرسیدم از بقیه گفتند چند هاستینگ هستند اینجورن که امنیت وردپرس رو واقعا بالا میبرن و سرورهاشون فرق داره کانفیگشون با بقیه میخواستم ببینم آیا بنظر شما کار درستی هست؟ یا اقدام به تغییر هاست کنم تا الان که راضی بودم فقط گیرم این یوزر و پسورد هست که اکثر میگن مفیده
    نظر شما چیه؟

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس - musica
  • آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    ۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۳:۵۲

samanderakhshan گفت:
    سلام من یه هاست خریدم از افرا سرور وقتی میخوام افزونه یا قالب بزنم از من اطلاعات ftp میخواد باهاشون تماس که میگیریم میگن که که اولی رو بزن localhost
    دومی یوزر هاستت
    و سومی پسورد هاستت وقتی میزنم نصب میشه افزونه ها سوال پرسیدم از بقیه گفتند چند هاستینگ هستند اینجورن که امنیت وردپرس رو واقعا بالا میبرن و سرورهاشون فرق داره کانفیگشون با بقیه میخواستم ببینم آیا بنظر شما کار درستی هست؟ یا اقدام به تغییر هاست کنم تا الان که راضی بودم فقط گیرم این یوزر و پسورد هست که اکثر میگن مفیده
    نظر شما چیه؟

به نام خدا
    عرض سلامو خسته نباشید شک نکنید مفیده ! بعد از 7 یا 8 سال فعالیت در زمینه امنیت خوب میدونم این مورد خوبه ! برای همین نیازی به تعویض نیست این مورد خوبه با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

• samanderakhshan

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    ۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۰:۲۳

amoozesh98com گفت:

به نام خدا
    عرض سلامو خسته نباشید شک نکنید مفیده ! بعد از 7 یا 8 سال فعالیت در زمینه امنیت خوب میدونم این مورد خوبه ! برای همین نیازی به تعویض نیست این مورد خوبه با تشکر

یه سوال دیگه چرا بقیه هاستینگا این کارو انجام نمیدن من این موضوع رو روی سرور پارس دیدم و افرا سرور پرسیدم میهن وب هاستم اینجوره میگن پس جای نگرانی نیست باعث از کار افتادن بعضی ازقسمت های سایت که نمیشه؟

• آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    ۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۳

به خاطر اینکه قرار نیست هر کسی امنیت بلد باشه در ضمن اگر جایی از کار بیفته و قابل دید باشه باعث میشه مشکل ایجاد بشه نه اینکه الان که مشکلی نیست ! پس با خیال راحت استفاده کنید تا زمانی که نیازی به ارتقا پلن نباشه ! با تشکر

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.