انجمن

قرار دادن پوسته جدید  (۹ نوشته)

• mohammadreza7595

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۹

من یک پوسته وردپرس دانلود کردم و میخوام اونو رو لوکال هاست بزارم اما وقتی اپلود میکنم این خطا رو میده {{{پرونده فرستاده شده بزرگ‌تر از upload_max_filesize در php.ini است.}}} لطفا کمک کنید

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ghalleryyou
  • آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    بهترین پاسخ

تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    ۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۲

mohammadreza7595 گفت:
    من یک پوسته وردپرس دانلود کردم و میخوام اونو رو لوکال هاست بزارم اما وقتی اپلود میکنم این خطا رو میده {{{پرونده فرستاده شده بزرگ‌تر از upload_max_filesize در php.ini است.}}} لطفا کمک کنید

به نام خدا عرض سلامو خسته نباشید یعنی چی ؟ روی لوکال هاست آپلود کنم ؟ لوکال که نیازی به آپلود نداره شما پوشه قالب رو اکسترکت کن برو بریزش تو پوشه themes نیازی نیست از داخل خود ادمین آپ کنی که این خطا بیاد برای رفعشم باید php.ini رو ویرایش کنید و آپلود مکس رو بیشتر کنی با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

mohammadreza7595
  • mohammadreza7595

آفلاین
    عضو
    ۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۶

ممنون از راهنمایی عالیتون واقعا ممنون.فقط یک مشکل دیگه اینه که من پوسته ایی که دانلود کردم خارجی برای فارسی کردن پوسته باید چیکار کنم؟؟؟مرسی

آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    ۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۵

mohammadreza7595 گفت:
    ممنون از راهنمایی عالیتون واقعا ممنون.فقط یک مشکل دیگه اینه که من پوسته ایی که دانلود کردم خارجی برای فارسی کردن پوسته باید چیکار کنم؟؟؟مرسی

آموزش زیاده برای فارسی سازی سرچ کنید تو گوگل با تشکر

mohammadreza7595
  • mohammadreza7595

آفلاین
    عضو
    ۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۶

خیلی ممنون از راهنماییتون.میخواستم ببینم اگه سایت هایی رو سراغ دارید که بشه پوسته خارجی زیبایی دانلود کرد
    ممنون میشم راهنماییم کنید چون بنده گوگل رو زیرو رو کردم اما به سایت های جالبی بر نخوردم.باتشکر

آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    ۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۳:۴۵

mohammadreza7595 گفت:
    خیلی ممنون از راهنماییتون.میخواستم ببینم اگه سایت هایی رو سراغ دارید که بشه پوسته خارجی زیبایی دانلود کرد
    ممنون میشم راهنماییم کنید چون بنده گوگل رو زیرو رو کردم اما به سایت های جالبی بر نخوردم.باتشکر

والا من چون خودم طراحم تا حالا نشده نیازی به قالب خارجی داشته باشم برای همین واقعا تنها توصیم گوگل هست اگر نه صبور باشید اگر از دوستان کسی امکان راهنمایی داشت قطعا کمک می کنه با تشکر

mohammadreza7595
  • mohammadreza7595

آفلاین
    عضو
    ۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۱:۲۱

با تشکر راهنماییاتون خیلی به من کمک میکنه.من 2تا قالب دانلود کردم و به همون شکل که شما گفتید تو پوشه تم قرار دادم.ولی وقتی میخوام اونو فعال کنم اخطار میده که{{{شیوه نامه گم شده }}}مشکل از کجاست؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید

• mohammadreza7595

آفلاین
    عضو
    ۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۱:۳۱

با عرض پوزش من دنبال اموزش طراحی قالب وردپرس به صورت مبتدی تا پیشرفته هستم؟؟؟اگه در این موردم راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم ازتون

• آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    ۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۱:۵۶

mohammadreza7595 گفت:
    با تشکر راهنماییاتون خیلی به من کمک میکنه.من 2تا قالب دانلود کردم و به همون شکل که شما گفتید تو پوشه تم قرار دادم.ولی وقتی میخوام اونو فعال کنم اخطار میده که{{{شیوه نامه گم شده }}}مشکل از کجاست؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید

یا مشکل از هیدر قالب هست یا اینکه قالب پوشه تو پوشه شده یعنی فایل قالب تو پوشه ای هست که پوشه قبلی پوشه تم نیست در واقع پوشه ای مشابه با اسم پوشه قالب هست ! امید وارم متوجه شده باشید در مورد سوال راهنمایی طراحی قالب هم باید تو گوگل سرچ کنید زیاده بخواید تخصصی یاد بگیرید با جیمیل من در ارتباط باشید amoozesh98 با تشکر

mohammadreza7595

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.