aftab
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵
#
نوشته شده: ۹ سال پیش
۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۹
با سلام و درود
العان رفتم و افزونه All in One SEO Pack اخرین ورژنش را دانلود کردم.
چند گزینه بهش اضافه شده بود.با این حال یه مشکلی هست اونم اینکه وقتی میخوای نوشته جدید تو سایت منتشر کنی و قسمت Title افزونه را پرکنی هر کلمه ای که بنویسی عنوان اصلی سایت در تایتل افزونه اضافه میشه و قرمز میشه.
یعنی بدون اینکه شما تایتل را پرکنید عنوان و اسم اصلی سایت به صورت پیش فرض در تایتل وجود دارد و تعداد کارکترهاشم نوشه در کادر پایین.
این ورژن جدیده اینجوریه.
این عکسم گذاشتم ببینید.با اینکه من هیچ تایتلی وارد نکردم به صورت پیش فرض نوشته 66 کارکتر و اگر من در کادر تایتل چیزی بنویسم تعداد کارکترها افزایش می یابد. یعنی عوان اصلی سایت به تایتل من اضافه میشه.
http://upload7.ir/uploads//2dc0ef2ebfc8166444370e403199cdacf0f1da29.jpg
دوستان لطفا راهنمایی کنند.ممنون.
آموزش وردپرس
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۸۳۹
#
۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۹
aftab گفت:
با سلام و درود
العان رفتم و افزونه All in One SEO Pack اخرین ورژنش را دانلود کردم.
چند گزینه بهش اضافه شده بود.با این حال یه مشکلی هست اونم اینکه وقتی میخوای نوشته جدید تو سایت منتشر کنی و قسمت Title افزونه را پرکنی هر کلمه ای که بنویسی عنوان اصلی سایت در تایتل افزونه اضافه میشه و قرمز میشه.
یعنی بدون اینکه شما تایتل را پرکنید عنوان و اسم اصلی سایت به صورت پیش فرض در تایتل وجود دارد و تعداد کارکترهاشم نوشه در کادر پایین.
این ورژن جدیده اینجوریه.
این عکسم گذاشتم ببینید.با اینکه من هیچ تایتلی وارد نکردم به صورت پیش فرض نوشته 66 کارکتر و اگر من در کادر تایتل چیزی بنویسم تعداد کارکترها افزایش می یابد. یعنی عوان اصلی سایت به تایتل من اضافه میشه.
http://upload7.ir/uploads//2dc0ef2ebfc8166444370e403199cdacf0f1da29.jpg
دوستان لطفا راهنمایی کنند.ممنون.
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید مشکلتون به تنظیمات افزونه به احتمال قوی مربوط میشه در مورد این افزونه و استفاده ازش اطلاعاتی دارین آیا قبلا ازش استفاده کردین درست جواب بدین تا در راهنمایی سر در گم نشید با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
aftab
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵
#
۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۹:۱۰
قبلا استفاده کردم ولی تا به حال این مشکل رو نداشتم تو این ورژن این جور شده