انجمن

به هم ریختگی پلیر وردپرس  (۸ نوشته)

• pouyadaraee

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۷

با سلام.
    مدتیه که پلیر موزیک خود وردپرس که خیلی وقته ازش استفاده میکردم و خوب کار میکرد الان به هم ریخته شده و درست نمایش داده نمیشه. به این شکل
    من خودم فکر کنم مشکل از زمان آپدیت به نسخه جدید وردپرس بوجود اومد. ولی مطمئن نیستم. در ضمن تمایلی به استفاده از افزونه های دیگه ندارم و میخوام که این پلیر درست بشه.
    با تشکر

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس - gallery-photo - anjomanezaban - musica44
  • آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    ۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۲:۵۰

pouyadaraee گفت:
    با سلام.
    مدتیه که پلیر موزیک خود وردپرس که خیلی وقته ازش استفاده میکردم و خوب کار میکرد الان به هم ریخته شده و درست نمایش داده نمیشه. به این شکل
    من خودم فکر کنم مشکل از زمان آپدیت به نسخه جدید وردپرس بوجود اومد. ولی مطمئن نیستم. در ضمن تمایلی به استفاده از افزونه های دیگه ندارم و میخوام که این پلیر درست بشه.
    با تشکر

به نام خدا
    عرض سلامو خسته نباشید:
    1 - از یک قالب پیشفرض استفاده کنید جهت بررسی و اینکه مشکل رفع میشه یا نه
    2 - اگر با تعویض قالب حل نشد تمام افزونه ها رو غیر فعال کنید و تست کنید حل نشد اطلاع بدین

در ضمن اگر از افزونه استفاده می کردین برای این مورد لطف بفرمایید اسم افزونه و آدرس سایت رو هم بگید با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

pouyadaraee
  • pouyadaraee

آفلاین
    عضو
    ۱۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۸

با سلام خدمت آقای فلاح نیت.
    عزیز بنده برای اطمینان از اینکه مشکل افزونه ها نباشه و نخوام تک تک غیر فعالشون کنم یه سایت جدید تست زدم و با قالب پیشفرض 2015 امتحان کردم که اصلا در قسمت افزودن نوشته گزینه ای برای ایجاد پلیر وجود نداشت و فکر کنم پلیری که استفاده میکنم پلیر مخصوص قالب باشه. (قالب صحیفه استفاده میکنم). بنابراین همین قالب صحیفه رو روی سایت تست آپلود کردم که هیج افزونه ای روش نبود ولی بازم دقیقا مثل الان بهم ریخته نشون میداد. گفتم شاید مشکل ورژن جدید قالبه که من قالب جریده رو نصب کردم که پلیر داره و بازم پلیر بهم ریخته بود. در ضمن اینم اضافه کنم طی این مشکل قالب رو به ورژن جدیدش آپلود نکردم و همونه و فقط وردپرس رو آپدیت کردم. به نظر شما مشکل از کجاست؟ آیا میتونم به نسخه قبلی وردپرس برگردم؟
    با تشکر فروان...

• آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    ۱۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۳

سلام داداش ببین بالا سمت چپ تو صفحه افزونه مطلب سمت چپ بالا گزینه هست به اسم تنظیمات صفحه اونو بزن تمام تیک ها رو بزن ببین مشکلت حل میشه یا نه با تشکر

pouyadaraee
  • pouyadaraee

آفلاین
    عضو
    ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۰:۵۵

amoozesh98com گفت:
    سلام داداش ببین بالا سمت چپ تو صفحه افزونه مطلب سمت چپ بالا گزینه هست به اسم تنظیمات صفحه اونو بزن تمام تیک ها رو بزن ببین مشکلت حل میشه یا نه با تشکر

ممنونم جناب فلاح نیت. عزیز منظورتون اینجاست؟ عکس
    این ها به مشکل مرتبط اند؟
    من احتمال میدم مال نسخه جدید وردپرس باشه. آیا میتونم به نسخه قبلی برگردم امتحان کنم شاید درست بشه؟
    با تشکر...

آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۳:۳۷

pouyadaraee گفت:

ممنونم جناب فلاح نیت. عزیز منظورتون اینجاست؟ عکس
    این ها به مشکل مرتبط اند؟
    من احتمال میدم مال نسخه جدید وردپرس باشه. آیا میتونم به نسخه قبلی برگردم امتحان کنم شاید درست بشه؟
    با تشکر...

به نام خدا
    عرض سلامو خسته نباشید بعضی وقتا شده مشاهده کردم با توجه به اینکه قابلیت مذبور تو قالب کد نویسی شده برای نمایش دادنش باید تیک های اون بالا تو تنظیمات صحفه رو بزنید تا فرم ها و مقادیری که مخفی هستن نمایش داده بشه مثل زمینه های دلخواه که برای باکس دانلود خیلی ها ازشون استفاده می کنن تو طراحی قالب های وردپرس اما در این مورد که بر گردونید به نسخه قبلی بهش می گن دان گرید میتونید یه ورژن قبل رو دانلود کنید و آبدیت دستی انجام بدین برای انجام این کار هم تو گوگل سرچ کنید آموزش به روز رسانی دستی وردپرس ! فقط فرقش اینه که میخوای به نسخه قدیمی تر به روز کنید همین امید وارم مشکلتون حل بشه با تشکر

pouyadaraee
  • pouyadaraee

آفلاین
    عضو
    ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۲

با سلام.
    افزونه PowerPress رو نصب کردم که فقط فعالش کردم و پلیر اوکی شد. نمیدونم چی بوده که به این افزونه نیاز داشته. منم که تا حالا ازش استفاده نکردم. به هر حال برام عجیب بود این موضوع. البته یک سری شلوغی در سایت بوجود آورده و بعضی پست ها دوتا پلیر دارن که نمیدونم دومیش از کجا اومده خود افزونه بعضی پست هارو دو پلیره کرده.
    با تشکر....

• آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    ۲۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۵

این مورد رو واقعا نمیدونم باید خودم با چش خودم ببینمو از داخل بررسی کنم شاید تنظیماتی داره ...

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.