با سلام
دوستان کدی میخوام که در هر کجا از سایت باشیم مسیر رو نشون بده
مثل این
صفحه اصلی > کالای دیجیتال> موبایل گوشی موبایل > Huawei Honor 3C - U10
دوستان کدی میخوام که در هر کجا از سایت باشیم مسیر رو نشون بده
مثل این
صفحه اصلی > کالای دیجیتال> موبایل گوشی موبایل > Huawei Honor 3C - U10
با سلامدوستان کدی میخوام که در هر کجا از سایت باشیم مسیر رو نشون بده
مثل اینصفحه اصلی > کالای دیجیتال> موبایل گوشی موبایل > Huawei Honor 3C - U10
عرض سلامو خسته نباشید آیا از افزونه سئو خاصی استفاده می کنید ؟ اگر از افزونه وردپرس سئو استفاده کنید این مورد رو درا هست و اسمش هم نان ریزه هست تو وردپرس سئو اینکه باید فعالش کنید و کدشم داخل قالبتون جایی که میخواید این عبارات نمایش داده بشه قرار بدین که به فارسی معمولا میگیم شما اینجا هستین و یا مکان نما و اینکه به انلگیسی هم میشه breadcrumbs و برای انجام این کار افزونه هم زیاده فقط باید موقع نصب به مستندات اون دقت کنید تا بتونید از اون استفاده کنید در واقع به مستندات نصب دقت کنید تا در مورد قرار دادن شورت کدش در مکان مورد نظرتون اطلاعات کافی داشته باشید در صورتی که مشکلتون حل شد از منو سمت چپ بالا روی گزینه حل شده کلیک کنید تا تاپیک حل شده تلقی و در صورتی که بازم به مشکل برخورد کردین توصیه می کنم از وب سایت amoozesh98.com فیلم آموزشی ایجاد مکان نما یا شما اینجا هستین رو دانلود و مشاهده کنید
اینم لینکش
فیلم آموزشی ایجاد مکان فعلی کاربر با افزونه Yoast Breadcrumbs
http://www.amoozesh98.com/video-training-create-breadcrumbs-wordpress
و اگر بازم مشکل حل نشد اینجا مطرح کنید تا راهنمایی بشید البته کافیه فیلمی که عرض کردم رو ببینید تا همه چیو بفهمید در پایان اگر مفید برای تشکر نیاز به ارسال پست جدید نیست کافیه روی گزینه تشکر کلیک کنید با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
با سلام دوست عزیز و تشکر خیلی خیلی زیاد بابت جواب خوب و کاملتون
ممنون
یه سوال دیگه داشتم
افزونه ای نیاز دارم که کارش گالری عکس باشه و بشه توی قالب کدش رو در مکان دلخوه فایل single.php بزاریم و در نوشته ها گزینه ای داشته باشه که ما عکس ها رو توی اون قرار بدیم و در اون مکان خاص نمایش بده
ممنون
S-ARM گفت:
یه سوال دیگه داشتمافزونه ای نیاز دارم که کارش گالری عکس باشه و بشه توی قالب کدش رو در مکان دلخوه فایل single.php بزاریم و در نوشته ها گزینه ای داشته باشه که ما عکس ها رو توی اون قرار بدیم و در اون مکان خاص نمایش بده
ممنون
دوست خوب من لطفا در صورتی که این مورد رو سرچ کردین و نتیجه ای مطلوب حاصل نشده تو یه تاپیک جدید با عنوان مناسب درخواست راهنمایی کنید در ضمن خواهش می کنم برای تشکر پست ارسال نکنید نیازی نیست برای تشکر پست ارسال کنید کافیه روی تمام دکمه های تشکر کلیک کنید با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت