سلام میخواستم یه روش یا افزونه ای رو بگید تا بتونم تموم کاربران سایتم رو یکجا حذف کنم. حدود 2000 کاربر دارم که میخواهم بدلیل تغییرات سایت همه رو یکجا بدون دردسر حذف کنم.
لطفا راهنمایی کنید
سلام میخواستم یه روش یا افزونه ای رو بگید تا بتونم تموم کاربران سایتم رو یکجا حذف کنم. حدود 2000 کاربر دارم که میخواهم بدلیل تغییرات سایت همه رو یکجا بدون دردسر حذف کنم.
لطفا راهنمایی کنید
سلام،
از این افزونه میتونید استفاده کنید:
https://wordpress.org/plugins/bulk-delete/
reza73 گفت:
لطفا راهنمایی کنید
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید در صورتی که تعداد کاربران شما مثلا 10 هزار نفر باشه با 10 مرتبه قرار دادن تنظمات صفحه در حالت عدد 999 میتونید هر مرتبه 999 نفر رو دلیت کنید برای این کار بدون افزونه باید برید تو صفحه کاربران و بالا سمت چپ روی تنظیمات صفحه کلیک کنید و بعد عدد 999 رو وارد کنید و تیک بزنید یه جا 999 رو دلیت کنید البته اگر تعداد کاربرانتون کمتر از این عدد هم باشه که چه بهتر ! در ضمن مشکلتون حل شد از منو سمت چپ بالا تاپیک رو حل شده قرار بدین برای تشکر هم نیازی به ارسال پست جدید نیست با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت