با سلام و خسته نباشید.بعداز مراحل نصب وقتی در آدرس بار localhost رو مینویسم The webpage cannot be found
رو میاره و نمیتونم وارد مراحل بعدی نصب بشم.شرمنده تو گوگل هم سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم لطفا راهنمایی واضح رو بفرمایید.
با سلام و خسته نباشید.بعداز مراحل نصب وقتی در آدرس بار localhost رو مینویسم The webpage cannot be found
رو میاره و نمیتونم وارد مراحل بعدی نصب بشم.شرمنده تو گوگل هم سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم لطفا راهنمایی واضح رو بفرمایید.
ehsanfered گفت:
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید دوست خوب من در این باره هزاران بار توضیح داده شده در صورتی که نمیتونید مشکلتون رو حل کنید به شما توصیه می کنم
در این لینک در حال حاظر شش 5 فیلم آموزشی برای نصب وردپرس روی اکثر برنامه ها وجود داره میتونید هر کدوم مورد نیازتون بود مشاهده کنید ضمنا لطفا پس از حل شدن مشکلتون از منو سمت چپ بالا تاپیک رو حل شده قرار بدین و اگر سوالی در این باره بود داخل همین تاپیک بپرسید در ضمن اگر مفید واقع شد نیازی به ارسال پست جهت تشکر نیست کافیه روی دکمه تشکر کلیک بشه با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
دوره آموزش وردپرس فارسی
http://www.amoozesh98.com/videos-educational/training-cms/wordpress-training/persian-learning-wordpress-full-course