انجمن

مشکل با ادامه مطلب  (۳ نوشته)

• web-designer

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۶

با سلام و درود
    این تصویر رو ببین :
    http://www.uplooder.net/img/image/2/1439d8d8389ebba7a89ca67aefdc3a62/problem.png
    در این تصویر ادامه مطلب ها با هم در یک سطر قرار ندارند و من میخوام بدون توجه به اندازه مطلب بتونه دکمه مربوطه رو در یک سطر و در قسمت پایین اون محدوده قرار بده یعنی در محل دکمه قرمز رنگ .. چی کار باید کنم ؟ اینک کد ادامه مطلب در فایل post-template.php :

if ( count( $content ) > 1 ) {
    	if ( $more ) {
    		$output .= '<span id="more-' . $post->ID . '"></span>' . $content[1];
    	} else {
    		if ( ! empty( $more_link_text ) ){
    			$output .= apply_filters( 'the_content_more_link', ' <div style="width:100%;height:auto;"><a style="transform:translateY(3px);border:solid 1px rgba(172,171,171,0.5);font-weight:bold;background:rgba(90,201,246,0.7);color:#000;margin-top:20px;padding:8px 5px;float:left;font-size:17px;clear:both;display:block;font-family:adobe arabic" href="' . get_permalink() . "#more-{$post->ID}\" class=\"more-link\">ادامه مطلب ...</a></div>", $more_link_text );
    		}
    		$output = force_balance_tags( $output );
    	}
    }
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • web-designer

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰
    ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۵:۵۳

دوست عزیز چطوری میشه که بخش محتوا رو از دکمه ادامه مطلب جدا کرد ؟ تابع the_content میاد متن اصلی رو میزاره و اگر ادامه مطلب داشته باشه دکمه ادامه مطلب رو میزاره ولی من میخوام که فقط متن اصلی رو بزاره و دکمه ادامه مطلب توسط یه تابع دیگه نمایش داده بشه / عایا راهی داره ؟ این سوال پاسخ داده بشه سوال بالا هم پاسخ داده میشه ! ممنون .. فقط عجله دارم

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس - anjomanezaban
  • آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    ۲۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۳

web-designer گفت:
    دوست عزیز چطوری میشه که بخش محتوا رو از دکمه ادامه مطلب جدا کرد ؟ تابع the_content میاد متن اصلی رو میزاره و اگر ادامه مطلب داشته باشه دکمه ادامه مطلب رو میزاره ولی من میخوام که فقط متن اصلی رو بزاره و دکمه ادامه مطلب توسط یه تابع دیگه نمایش داده بشه / عایا راهی داره ؟ این سوال پاسخ داده بشه سوال بالا هم پاسخ داده میشه ! ممنون .. فقط عجله دارم

به نام خدا
    عرض سلامو خسته نباشید از کد زیر می تونید استفاه کنید داخل حلقه وردپرس

<a class="morepost" href="<?php the_permalink();?>#more-<?php echo $post->ID;?>"><div class="More"><span class="PostTag">save</span><?php _e('دانلود و ادامه مطلب...' );?></div></a>

لطفا در صورتی که مشکلتون حل شد تاپیک رو حل شده قرار بدید و اگر مفید بود نیاز به ارسال پست جهت تشکر نیست کافیه روی دکمه تشکر کلیک کنید با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.