metti44
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۷
#
نوشته شده: ۹ سال پیش
۲۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۱
سلام .
بنده قصد راه اندازی سیستم پرداخت و دانلود لینک را دارم . یعنی یه عده عضو ویژه بشن ، ماهیانه یا متغیر پول بدن و بتونن فایل را دانلود کنند . همون VIP . از چه افزونه یا متودی استفاده کنم ؟ پولی یا رایگاه مهم نیست . گرچه همیشه پولی ها بهترند .
ممنون
آموزش وردپرس
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۸۳۹
#
۲۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۹
metti44 گفت:
سلام .
بنده قصد راه اندازی سیستم پرداخت و دانلود لینک را دارم . یعنی یه عده عضو ویژه بشن ، ماهیانه یا متغیر پول بدن و بتونن فایل را دانلود کنند . همون VIP . از چه افزونه یا متودی استفاده کنم ؟ پولی یا رایگاه مهم نیست . گرچه همیشه پولی ها بهترند .
ممنون
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید vip برای متن یا فایل و... با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
metti44
آفلاین
عضو
#
۳۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۴
amoozesh98com گفت:
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید vip برای متن یا فایل و... با تشکر
سلام . برای فایل میخام جناب مسلم . ممنون میشم کمکم کنید که بدونم چه افزونه ای را در اختیار بگیرم .
آموزش وردپرس
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۸۳۹
#
۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۴:۰۹
ببینید برای انجام این کار افزونه های بسیار زیادی وجود دارن edd یا بهتره بگم easy digital downlods و یه سری برنامه دیگه مثل payline file download و... شما میتونید با هر کدوم که میخواید راه اندازی کنید و اگر نیاز به راهنمایی بیشتری دارید میتونید ایمیلتون رو قرار بدین تا اگر از دوستان کسی تایم آزاد داشت باهاتون در ارتباط باشه با تشکر
metti44
آفلاین
عضو
#
۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۵
ممنون . این دوتا رایگان هستند ؟
ببینید edd رو بررسی کردم تا حدودی . من نمی خام برای هر فایل طرف پول بده . میخام مثلا 5 تومن بده برای یک ماه عضو بشه و نامحدود دانلود کنه . ایمیل من هم اینه:
metti44@gmail.com
رایگان یا پولی هم فرق نداره برام . میخام حرفه ای و با پشتیبانی باشه . گرچه این شرایط را پولی ها دارا هستند.