اول اینکه کل منابع فارسی و انگلیسی اینترنت رو جستجو کردم و به نتیجهای نرسیدم. پس لطفا قبل از اینکه بگین قبلا صحبت شده و فلان تا آخر مطالبم رو بخونین.
من روی دو سایت مختلف (هر دو از یک شرکت سرویس گرفتم) به محض اینکه افزونه edd رو فعال میکنم صفحه اصلی سایت تبدیل میشه به صفحه سفید مرگ وردپرس (پنل مدیریت بدون مشکل کار میکنه)
روی دو تا سایت مختلفم دو پوسته مجزا نصبه که هیچ ربطی بهم ندارند. با پوسته پیشفرض وردپرس هم همین مشکل برقراره.
نسخههای مختلف edd رو هم نصب و آزمایش کردم.
افزونههای دیگه حذف، تغییر نام، یا غیرفعال شدند و همین edd باقی موند که مشکل همونطور برقراره.
پروندههای مربوط به وردپرس بارها و بارها حذف شدند، وردپرس به صورت دستی نصب شد.... پوشه wp-includes مجدد آپلود شد ولی توی اون صفحه سفید مرگ و مشکل من هیچ فرقی نداشت.
از وردپرس دیباگ گرفتم که ببینم ارور از چیه:
میزنه:
Notice: wpdb::escape is از رده خارج شده است از نگارش3.6! بهجای آن از wpdb::prepare() or esc_sql() استفاده کنید.
ضمن اینکه موقع نصب وردپرس و هنوز توی mysql این ارور وجود داره:
This server is running an unsupported MySQL version (5.0). Ask your system administrator to upgrade MySQL to improve security and features.
اون چیزی که حدس میزنم و تقریبا مطمئنم افزونه edd و پوستهای که استفاده میکنم و خود وردپرس مشکلی ندارند.
میمونه فقط هاست
با پشتیبانی هاست هم تماس گرفتم درباره نسخه mysql و باقی قضایا که گفتن به هاست ما مربوط نمیشه و مشکل از نسخه mysql نیست.
یک نکته دیگه هم وجود داره اونم اینکه سرور این هاست به صورت آی پی هست. یعنی توی وردپرس بجای localhost آی پی وارد شده. نمیدونم مربوطه یا نه ولی محض احتیاط سه پرونده توی کل فایلهای افزونه edd که توش localhost بود رو به آی پی تغییر دادم باز هم مشکل برطرف نشد.
حالا اضافه بر اینها اگه کسی راه حلی "بلده" و راهی سراغ داره که من اینجا انجام نداده باشم یا نگفته باشم لطف بسیار شدیدی به من بکنه و بهم بگه باید چکار کنم.
نمیخوام از افزونههای مشابه (ووکامرس) یا غیره استفاده کنم. این مشکل با edd هم اعصابخرد کن و هم جالب شده که واقعا از چیه.