انجمن


افزونه شماره پست ها  (۱۰ نوشته)

  • royatemp

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۳
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۲

    با سلام
    دوستان ميخواستم بدونم آيا افزونه اي هست كه نشون بده چندمين پست سايته
    مثلا اگه اولين باشه 1 رو نشون بده ممنون
    يامهدي

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۳

    2 مدل شماره داریم: یا اینکه شماره پست منظورتون اینه که مثلا چندمین پست موجود در سایت هست یا اینکه منظور چندمین پست از طرف دیتابیس هست.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    royatemp
  • royatemp

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۳
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۷:۰۱

    نه استاد به دیتابیس کاری ندارم
    میخوام چندمین ‍ست موجود تو سایتو نشون بده
    ممنون

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۷:۲۱

    تو داشبورد می تونی ببینی پند تا پست زده شده.

    نخواستی، این کد رو تو function.php بگذار، وقتی می خوای پست جدید بنویسی بهت می گه چندمین پسته.

    function add_numbered_title($title) {
    		global $wpdb;
    		$publish = $wpdb->get_var("SELECT COUNT(*) FROM $wpdb->posts WHERE post_status = 'publish'") ;
    		$total = $future + $publish;	$title = "پست شماره " . $total;	return $title;
    	} add_filter('default_title', 'add_numbered_title');

    اگه از پستهای زمان بندی شده هم استفاده می کنی، از این یکی کد استفاده کن... کلاً کد دومی کامل تره و استفاده از این یکی رو پیشنهاد می کنم.

    function add_numbered_title($title) {
    		global $wpdb;
    		$publish = $wpdb->get_var("SELECT COUNT(*) FROM $wpdb->posts WHERE post_status = 'publish'") ;
    		$future = $wpdb->get_var("SELECT COUNT(*) FROM $wpdb->posts WHERE post_status = 'future'") ;
    		$total = $future + $publish;	$title = "پست شماره " . $total;	return $title;
    	} add_filter('default_title', 'add_numbered_title');
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    royatemp - Morteza
  • royatemp

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۳
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۷

    داداش خیلی ممنون اما من که اینو نگفتم من تو طرحم یه محلی رو تعیین کردم که مثل عکس
    http://royatemp.ir/up/images/vn9t2m61jjwm0q4l7r8q.png
    بشه و به به جای یک چندمین ‍سته نشون بده

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۷:۴۰

    سایتت جدیده؟ چند تا پست داری؟

    از این استفاده کن:

    http://forum.wp-persian.com/topic/20173#post-109531

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza
  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۵

    http://forum.wp-persian.com/topic/10661#post-62499

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza
  • royatemp

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۳
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۱:۱۵

    garfield گفت:
    سایتت جدیده؟ چند تا پست داری؟

    از این استفاده کن:

    http://forum.wp-persian.com/topic/20173#post-109531

    اصلا ربطي نداره و ف ي لترم هست

    اون يكيم كه چواب درست حسابي ندادن

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۳:۱۴

    اینجا راه حلی داده شده که ظاهرن کار میکنه. تابع داده شده رو در فایل functions.php میذارید و با کد داده شده

    echo get_post_meta( $post->ID, 'incr_number', true );

    در جایی که دوست دارید فراخوانی میکنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Parsa - Morteza
  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۰

    royatemp گفت:

    اصلا ربطي نداره و ف ي لترم هست

    اون يكيم كه چواب درست حسابي ندادن

    اگه ربطی نداشت نمی پرسیدم. شما هم از کسی طلبکار نیستی اینجا عزیز، یادت باشه.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.