14morteza14
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۹
#
نوشته شده: ۹ سال پیش
۱۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۰
سلام
دوستان یک مشکلی که احساس می کنم برای سایتم وجود داره و وب مستر اون رو به عنوان تگ های تکراری مطالب حساب می کنه اینه که مثلا برای مطلب شماره 5 سایتم، 4 تا تگ من نوشتم. حالا با کلیلک روی این 4 تا تگ من به یک مطلب منتقل می شم. آیا این مشکلی داره از نظر سئو و جزء تگ های تکراری محسبو می شه؟
سوال دیگه هم اینه که اگه یک تگ برای چند مطلب مختلف تکرار بشه آیا مشکلیه و از نظر سئو بده؟
ممنون
آموزش وردپرس
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۸۳۹
#
نوشته شده: ۹ سال پیش
۱۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۶
14morteza14 گفت:
سلام
دوستان یک مشکلی که احساس می کنم برای سایتم وجود داره و وب مستر اون رو به عنوان تگ های تکراری مطالب حساب می کنه اینه که مثلا برای مطلب شماره 5 سایتم، 4 تا تگ من نوشتم. حالا با کلیلک روی این 4 تا تگ من به یک مطلب منتقل می شم. آیا این مشکلی داره از نظر سئو و جزء تگ های تکراری محسبو می شه؟
سوال دیگه هم اینه که اگه یک تگ برای چند مطلب مختلف تکرار بشه آیا مشکلیه و از نظر سئو بده؟
ممنون
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید دوست خوب من در این باره باید به شما عرض کنم اینجا انجمن رسمی وردپرس فارسی در دنیاست لذا ارتباطی به خود سئو به صورت مستقیم نداریم از این رو بهتون توصیه می کنم با یک متخصص سئو صحبت کنید راهنمایی در این باره ممکنه به سایتتون آسیب بزنه لذا تاپیکتون رو حل شده مطرح کنید از منو سمت چپ بالا با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت