انجمن

بروز مشکل در آپدیت وردپرس!  (۲ نوشته)

• smdm

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۴

سلام یک مشکلی چند وقته برام پیش اوده که هر چی ورد پرس آپدیت میکنم ! البته به صورت دستی از تو فایل منیجر هاست ! بازم همون نسخه قبلی هست و میگه مثلا به جای اینکه 4.1.1 فعال باشه نسخه 4.0.1 داره کار میکنه ممنون میشم راهنمایی کنید

دوم اینکه میخواستم بخش ارسال پست رو یکمی بهینه تر کنم که با سریع تر لود شه تقریبا تمام پلاگین های غیر ضروری هم غیر فعال کردم ولی باز می خوام سریعتر شه ... از قالب مولتی نیوز استفاده میکنم چطور تنضیماتش رو از بخش ارسال مطلب غیر فعال کنم شاید نمی دونم سریعتر بشه !

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۰

smdm گفت:
    سلام یک مشکلی چند وقته برام پیش اوده که هر چی ورد پرس آپدیت میکنم ! البته به صورت دستی از تو فایل منیجر هاست ! بازم همون نسخه قبلی هست و میگه مثلا به جای اینکه 4.1.1 فعال باشه نسخه 4.0.1 داره کار میکنه ممنون میشم راهنمایی کنید

دوم اینکه میخواستم بخش ارسال پست رو یکمی بهینه تر کنم که با سریع تر لود شه تقریبا تمام پلاگین های غیر ضروری هم غیر فعال کردم ولی باز می خوام سریعتر شه ... از قالب مولتی نیوز استفاده میکنم چطور تنضیماتش رو از بخش ارسال مطلب غیر فعال کنم شاید نمی دونم سریعتر بشه !

به نام خدا
    عرض سلامو خسته نباشید لطفا یه ساب دامین جدید ایجاد کنید و بعد داخلش وردپرس رو نصب کنید ببینید نصب میشه البته آخرین ورژن رو نصب کنید در ضمن برای بهینه سازی افزودن مطلب هم وقتی عبارت افزودن مطلب رو زدید از بالای صفحه تنظیمات صفحه رو بزنید و هر موردی که نیاز نیست رو تیکشو بردارید در این باره باز به صفحه همه نوشته ها برید و باز تنظیمات صفحه رو بزنید وهر موردی که نیاز نیست رو تیکشو بردارید در نهایت نتیجه نصب وردپرس مجزا رو اطلاع بدید تا راهنمایی بشید با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.