انجمن

درخواست اموزش نصب سایت کنار انجمن  (۲ نوشته)

• elnino909

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۱

با سلام . من یک انجمن زنفورو دارم الان میخوام یک سایت کنارش داشته باشم طوری که نام اصلی که الان نام انجمنم هست بشه نام سایت و انجمنم بشه furom.name خواستم بدونم چطوری میشه اینکارو انجام بدم . یکی کامل و واضح برام توضیح بده ممنون میشم
    ضمنا میخواستم بدونم اگه بعدا ممکنه مشکلاتی هم پیش بیاد بهم بگه . مثلا همه اطلاعات انجمنم حفظ بشه .
    ممنونم

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس
  • آموزش وردپرس

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۳۹
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۴

elnino909 گفت:
    با سلام . من یک انجمن زنفورو دارم الان میخوام یک سایت کنارش داشته باشم طوری که نام اصلی که الان نام انجمنم هست بشه نام سایت و انجمنم بشه furom.name خواستم بدونم چطوری میشه اینکارو انجام بدم . یکی کامل و واضح برام توضیح بده ممنون میشم
    ضمنا میخواستم بدونم اگه بعدا ممکنه مشکلاتی هم پیش بیاد بهم بگه . مثلا همه اطلاعات انجمنم حفظ بشه .
    ممنونم

به نام خدا
    عرض سلامو خسته نباشید در این باره باید از اطلاعات انجمن بکاپ تهیه کنید و منتقل کنید به ساب دامین forum بعدش سایت رو در دامین اصلی و روت public_html ایجاد کنید این موردی که شما نیازمند راهنمایی هستین شاید در ظاهر ساده باشه اما در اصل مقداری نیازمند زمان هست که باید صبور باشید لطفا یک ایمیل قرار بدین اگر کسی امکان راهنمایی داشته باشه باهاتون در تماس خواهد بود با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.