مهدی ملکزاده
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵۰
#
نوشته شده: ۱۲ سال پیش
۱۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۱:۱۶
سلام
دوستان بنده یک وبلاگ شخصی و ساده دارم و از اونجایی که تم خوب و مناسبی پیدا نکردم،دارم با نرمافزار آرتیستر میسازم.ضمن اینکه اصلا از کد نویسیِ اچتیامال سر رشتهای ندارم و از طراحی سایت هم همچنین.
حالا سوال من از شما این بود که تمهای این نرمافزار مشکلی ایجاد نمی کنند؟یک سری حرفهایی شنیدم که مثلا توی صفحههای تکی(منظور مطلب کامل) قالب به هم میریزه و یا اینکه توی بعضی بروزرها این اتفاق میفته؟آیا همچین اتفاقهایی خواهد افتاد؟
درنهایت اصل مطلب اینه که خواهش دارم،از ایرادات آرتیستر هر موردی که به ذهنتون میرسه،بفرمایید.
---
به علاوهی این سوالها:
-تم رو که میچینم،تمام بلوکهای پیشفرضش رو(مثل کتگری و سرچ و ...) دیلیت میکنم،تا فقط جاش خالی بمونه و بعدا بتونم ابزارک رو اونجا بزام،حالا مشکل این جاست که وقتی این بلوکها رو پاک میکنم و بعد سیو میکنم،مجددا اونجا هستند!این رو باید چه کنم.بسیار لازمه!
-وقتی تویه تنظیمات، شیت(sheet) تم رو به حالت سه ستونه در میارم،توی نرمافزار،دو تا ستون کناری،سمت چپ قرار میگیرند،اما وقتی روی سایت بالا میارمش،دو تا سوتون سمت راست هستند!این هم خب طبیعتا لازمه!
پیاپیش از همگی ممنون...
RayanDownload
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵۴
#
۱۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۱
سلام دوست عزیز
من اگه بجای شما بودم با آرتیستر کار نمیکردم(مخصوصاً این که کد نویسی بلد نیستید)درسته که آرتیستر به کد نویسی احتیاجی نداره ولی حداقل برای اینکه به مشکل نخورید باید HTML رو بلد باشید.
گوگل رو هم سرچ کردید؟ چون وردپرس قالب های متنوعی داره...
یه نگاهی به لینک های زیر بندازید:
http://www.wordpress98.com/category/wordpress/freetheme
http://www.p30vel.ir/category/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3
یاعلی.
مهدی ملکزاده
آفلاین
عضو
#
۱۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۳:۲۲
اما توضیح ندادید که چرا نباید کار کنم؟
---
بله تم زیاد دیدم،تم مد نظرم نیست اینجاها...
RayanDownload
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵۴
#
۱۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۰:۳۶
سلام دوست عزیز
سئوش پائینه
با همه ی مرورگرا ست نمیشه (ست کردنش سخته)
راست چین کردن مشکله
و...
البته اگه حرفه ای باشید میتونید همه ی مشکلات بالا رو حلش کنید........
من نمیگم این نرم افزار بده چون خودم قبلا با این کار میکردم ،خیلی راحت میشه یه قالب حرفه ای تولید کرد اما به نکات بالا هم که خودشون خیلی ضروری هستن باید توجه کرد.
ولی در حالت کلی به نظر من از نظر ظاهری خیلی قالب های خوبی میده ولی از نظر فنی(نکاتی که بالا ذکر شد) ضعیفه و کاربرد خوبی نداره.
یا علی.
مهدی ملکزاده
آفلاین
عضو
#
۱۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۹:۳۰
RayanDownload گفت:
سلام دوست عزیز
سئوش پائینه
با همه ی مرورگرا ست نمیشه (ست کردنش سخته)
راست چین کردن مشکله
و...
البته اگه حرفه ای باشید میتونید همه ی مشکلات بالا رو حلش کنید........
من نمیگم این نرم افزار بده چون خودم قبلا با این کار میکردم ،خیلی راحت میشه یه قالب حرفه ای تولید کرد اما به نکات بالا هم که خودشون خیلی ضروری هستن باید توجه کرد.
ولی در حالت کلی به نظر من از نظر ظاهری خیلی قالب های خوبی میده ولی از نظر فنی(نکاتی که بالا ذکر شد) ضعیفه و کاربرد خوبی نداره.
یا علی.
تشکر...
از لحاظ سئو که نیازی نیست،اما دو مورد دیگه خب لازمن...
مرسی آقا