hamedostadi
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۳
#
نوشته شده: ۹ سال پیش
۲۷ فروردین ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۹
با سلام
به وسیله وو کامرس سایت فروشگاهی راه انداختم بعد از مدتی اطلاعات سایت پرید و بنده یک هاست دیگه گرفتم و ورد پرس را اوردم بالا ولی الان مطالب موجود در قسمت محصولات را نشان نمی دهد . و خطای حافطه می دهد ولی در لوکال که نگاه کردم دیدم همه محصولات در تنظیمات صفحه باز بوده در سرور قبلی و حالا سرور جدید نمی تواند همه محصولات را بیاورد . می خوام که تعداد مطالب را محدود کنم که در چندین صفحه نمایش بدهد .
از کجا باید تعداد مطالب در صفحه محصولات را در مدیریت مشخص کرد.آیا باید فایلی را ویرایش کنم؟
آموزش وردپرس
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۸۳۹
#
۲۸ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۶
hamedostadi گفت:
با سلام
به وسیله وو کامرس سایت فروشگاهی راه انداختم بعد از مدتی اطلاعات سایت پرید و بنده یک هاست دیگه گرفتم و ورد پرس را اوردم بالا ولی الان مطالب موجود در قسمت محصولات را نشان نمی دهد . و خطای حافطه می دهد ولی در لوکال که نگاه کردم دیدم همه محصولات در تنظیمات صفحه باز بوده در سرور قبلی و حالا سرور جدید نمی تواند همه محصولات را بیاورد . می خوام که تعداد مطالب را محدود کنم که در چندین صفحه نمایش بدهد .
از کجا باید تعداد مطالب در صفحه محصولات را در مدیریت مشخص کرد.آیا باید فایلی را ویرایش کنم؟
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید مشکل این خطا مربوط به تنظیمات سرور می باشد که اگر به سرورتان تیکت بدید مشکل رو به احتمال قوی باید واستون رفع کنن در ضمن تعداد محصولات در ووکامرس نیز به نظرم بر اساس همان پنل ادمین - تنظیمات - خواندن قابل تنظیم می باشد با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
تذکر : این یک تذکر برای تمام کاربران محترم می باشد . کاربر محترم پس از رفع مشکل در صورتی که خودتون حلال مشکل بودین با ذکر علت حل مشکل از منو سمت چپ بالا تاپیک رو حل شده قرار بدین و در صورتی که با راهنمایی شخص ناظر یا سایر اعضا مشکل حل شد نیازی به توضیح مجدد نیست و صرفا با قرار دادن تاپیک در حالت حل شده مشکل حل شده محسوب میشه و برای تشکر نیازی به ارسال پست جدید نیست کافیه روی دکمه تشکر کلیک بشه
hamedostadi
آفلاین
عضو
#
۳۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۱
سلام
مشکل را با پشتیبانی هاست در میان گذاشتم ولی متاسفانه جواب قانع کننده ای ندادند. با توجه به اینکه مشکل از نمایش همه محصولات( که ششصد عدد هست) می باشد . آیا راهی هست که تنظیمات صفحه را در فایلی یا در دیتابیس تغییر دهم که همه محصولات را نمایش ندهد و مثلا در هر صفحه صد محصول نمایش داده شود.
از تنظیمات - خواندن فایل درست نشد در ضمن.
با تشکر
hamedostadi
آفلاین
عضو
#
۳۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۸
یعنی هیچکی نمی دونه این تنظیمات کجا ذخیره می شه که از اونجا فراخوانی بشه