سلام من می خوام توی گوگل نام وبلاگ و عنوان نوشته با هم نباشند و فقط عنوان نوشته نمایش داده بشه. عنوان بلاگ رو چطوری بکل حذف کنم از افزونه سئوی یواست امکان پذیر هست یا نه؟
سلام من می خوام توی گوگل نام وبلاگ و عنوان نوشته با هم نباشند و فقط عنوان نوشته نمایش داده بشه. عنوان بلاگ رو چطوری بکل حذف کنم از افزونه سئوی یواست امکان پذیر هست یا نه؟
این کار توصیه نمیشود
میتوانید از ابزارهای سئو استفاده کنید.
araz گفت:
این کار توصیه نمیشود
میتوانید از ابزارهای سئو استفاده کنید.
من از ابزار سئو استفاده می کنم و می خوام بدونم چجوری میشه عنوان سایت رو برداشت .چون همه توصیه می کنن
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید برا اینکه باید به تنظیمات افزونه برید تو قسمت عنوان ها و متاها در قسمت عنوان نوشته یا قسمت نوشته ها اونجا باید فقط گزینه عنوان نوشته رو بزارید و بعد در زمان نوشتن مطلب می بینید که عینن عنوان نوشته فقط نوشته میشه با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
تذکر : این یک تذکر برای تمام کاربران محترم می باشد . کاربر محترم پس از رفع مشکل در صورتی که خودتون حلال مشکل بودین با ذکر علت حل مشکل از منو سمت چپ بالا تاپیک رو حل شده قرار بدین و در صورتی که با راهنمایی شخص ناظر یا سایر اعضا مشکل حل شد نیازی به توضیح مجدد نیست و صرفا با قرار دادن تاپیک در حالت حل شده مشکل حل شده محسوب میشه و برای تشکر نیازی به ارسال پست جدید نیست کافیه روی دکمه تشکر کلیک بشه