fars4pic
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲
#
نوشته شده: ۹ سال پیش
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۹
من تازه قالب عوض کردم و وقتی اون قالب رو فعال کردم وارد سایتم میشم صفحه سفید میاد یعنی نمیتونم وارد سایتم شم . بعد از طریق سیپنل رفتم اون قالب رو حذف کردم الان که می خوام وارد سایتم شم این خطا رو میده
خطا: کوکیها به خاطر خروجی غیرمنتظره مسدود هستند. برای راهنمایی، لطفاً این نوشته را ببینید یا انجمن پشتیبانی را امتحان کنید.
Mr .Hamed .Org
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۱۵
#
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۳
پوشه پلاگینو تغییر نام بده افزونه ناسازگار داری تو لیستت دوست عزیز بعد یکی یکی فعال کن ببین کدومشون مشکلساز بوده
آموزش وردپرس
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۸۳۹
#
۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۲:۳۹
3dajoo گفت:
پوشه پلاگینو تغییر نام بده افزونه ناسازگار داری تو لیستت دوست عزیز بعد یکی یکی فعال کن ببین کدومشون مشکلساز بوده
به نام خدا عرض سلام خسته نباشید
چون میگید قالبی که استفاده کرده بودید رو حذف کردید بنا بر این باید یه قالب پیشفرض باشه در حال حاظر قالب 2015 باید باشه تا سایت بیاد بالا البته اگرنباشه کافیه یه قالب تو پوشته قالب هاتون باشه و بعد برید تو ادمین وردپرس و قالب رو فعال کنید تا مشکل رفع شه اگر هم وارد پنل ادمین نمیتونید بشید به توصیه صداجو عزیز دقت کنید باتشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
تذکر : این یک تذکر برای تمام کاربران محترم می باشد . کاربر محترم پس از رفع مشکل در صورتی که خودتون حلال مشکل بودین با ذکر علت حل مشکل از منو سمت چپ بالا تاپیک رو حل شده قرار بدین و در صورتی که با راهنمایی شخص ناظر یا سایر اعضا مشکل حل شد نیازی به توضیح مجدد نیست و صرفا با قرار دادن تاپیک در حالت حل شده مشکل حل شده محسوب میشه و برای تشکر نیازی به ارسال پست جدید نیست کافیه روی دکمه تشکر کلیک بشه
hes-design
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱
#
۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۹
سلام به دوستانی که به این مشکل بر خوردن
فقط میتونم بگم بعد چند بار آزمایش متوجه شدم که وقتی در فایل functions.php قالب انتخابی تغییراتی رو انجام میدیم به این مشکل بر میخوریم .
دوستان عزیز اگر قالب مورد استفاده شون رو روی سیستم خودشون دارن فقط از مسیر Cpanel
public_html/wp-content/themes/قالب سایتتون
فایل متذکر شده رو جایگزین کنن. تنضیمات کوکی ها مثل قبل خواهد شد.
با تشکر از توجهتون
تذکر: فایل نامبرده شده در پوشه ی قالب سایتتون موجود هست اگر در سیستمتون داشته باشید.