amoozesh98com گفت:
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید بنده اینجا آیکون های مورد نظر شما رو نمی بینم در ضمن احتمالا این قالب خارجیه و داخل خودش مدیریتی برای این موردی که میگید داره بررسی کنید با تشکر
ارادتمند :مسلم فلاح نیت
تذکر : این یک تذکر برای تمام کاربران محترم می باشد . کاربر محترم پس از رفع مشکل در صورتی که خودتون حلال مشکل بودین با ذکر علت حل مشکل از منو سمت چپ بالا تاپیک رو حل شده قرار بدین و در صورتی که با راهنمایی شخص ناظر یا سایر اعضا مشکل حل شد نیازی به توضیح مجدد نیست و صرفا با قرار دادن تاپیک در حالت حل شده مشکل حل شده محسوب میشه و برای تشکر نیازی به ارسال پست جدید نیست کافیه روی دکمه تشکر کلیک بشه
باسلام
این قالب با php توسط طراح ایرانی نوشته شده دکتر امیری فکر کنم- یه برگه تو مدیریت هست به اسم ایکونهای اجتماعی که تمامی ایکونها با ابعاد مختلف توش هست و توی ویرایشگر برگه که میری برای هر ایکون کدی به شکل بالا تعریف شده- الان سوال من اینه ایا میشه منم ایکونهای خودم رو اینجور تعریف کنم - اصلا راهکاری برای اینکه ایکون مورد نظر رو بجای این دایره های سبز رنگ بزارم هست یا نه-
ممنون میشم کمکم کنید- بدجور برام حیثیتی شده این مطلب- حاضرم رمز مدیریت هم بهتون بدم تامشکلم حل بشه
درضمن من تازه کارم تو ورد پرس اگه سایت رو دیده باشید بالای سر منوها اون نوار مشکی مدیریت هستش - چون تست هست اینجوریه یا راهکاری داره که اون حذف بشه؟؟؟
بازم ممنون