انجمن


مشکل کـــــــــد پخش آنلان  (۵ نوشته)

  • alireza.habibi70

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۹

    سلام به همگی

    یه مشکل اساسی داره قالب سایتم خواستم کمکم کنید حل بشه

    در قسمت کد پخش آنلاین باید یه کدی رو نشون بده . ولی اینجوری نیست
    کد رو نشون نمیده
    مشکلی چیه
    اینم عکسش
    http://s6.uplod.ir/i/00603/2mnb3iwh3zwe.jpg

    خودتونم میتونید نگاه کنید بهتر متوجه بشین
    http://dianamusic.ir/

    وارد سایت که شدین روی یکی از آنها برید . در قسمت ادامه مطلب اصلا کد پخش آنلاین رو نشون نمیده

  • Mr .Hamed .Org

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۹۳ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۲۳:۴۲

    دوست عزیز فایل سینگلتونو قرار بدید کدتون بالکل اشتباه جای آرگومان textarea ، فرم سیکا ایدتور رو فراخوانی کرده قرار بدید بررسی کنم
    راستی چه بلایی سر این قالب آوردید؟‍!درست نشون نمیده این قالب رو جناب پور داداش نوشته و بسیار هم زیبا و اصولیه اما نمیدونم چیکارش کردید بهم ریخته نشون میده

  • alireza.habibi70

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۷

    3dajoo گفت:
    دوست عزیز فایل سینگلتونو قرار بدید کدتون بالکل اشتباه جای آرگومان textarea ، فرم سیکا ایدتور رو فراخوانی کرده قرار بدید بررسی کنم
    راستی چه بلایی سر این قالب آوردید؟‍!درست نشون نمیده این قالب رو جناب پور داداش نوشته و بسیار هم زیبا و اصولیه اما نمیدونم چیکارش کردید بهم ریخته نشون میده

    والا نمیدونم داش
    میتونی واسم درستش کن من چیزی نمیدونم از کد نویسی
    بفرمایید اینم کد سنگل

    http://dl.dianamusic.ir/dl/single.php.txt

  • Mr .Hamed .Org

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۹۳ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۸

    <p style="font-family: Yekan,tahoma;background: #e5e5e5;color: #34495e;text-shadow: 1px 1px 0px #f2f2f2;text-align: center;">کد زير را کپي کنيد سپس در قسمت مناسب وبلاگ يا سايت خود قرار دهيد</p>
    <p style="text-align:center;margin-bottom:6px">
    <textarea readonly="readonly" onclick="javascript:this.select();" name="comment" id="comment" rows="10" tabindex="4" style="font-family:tahoma;font-size:11px;border:1px solid #bbbbbb;padding:5px;width: 98%;height:100px;text-align:left;direction:ltr;margin-top:7px;">

    مشکل اینجاست که میبینید داره بجای اینکه کد نوشته شده رو توی text areA فراخوانی کنه توی تکست ایدی و نام کامنت رو و همچنین کلاس اونو فراخوانی میکنه با ایمیل زیر در تماس باش اکی کنم واست
    hamedsarabi@ymail.com

  • alireza.habibi70

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۷

    دادش همینجا واسم کدش رو درست نمیکنی بفرستی؟؟ :(

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.