با سلام خدمت تمام دوستان .همون طور که می بینیم وقتی میای توی وردپرس فارسی و درخواستی می دی بعد از دو سه ساعت یه نفر میاد و کمکی جزئی می کنه در حالی که این کمک جزئی نمی تونه مشکل رو رفع کنه . نمی دونم چرا این قدر عکس العمل ایرانی نسبت به پشتیبانی از هم ضعیفه . من از روزی که پامو گذاشتم توی این اینترنت : اول هاست خریدم که به علت پشتیبانی نکردن او شرکت هاست رو انتقال دادم بعد دوباره دیدم که ای وای اینم همون آشه و همون کاسه دوباره انتقال دادم خوب بازم این یکی یک ذره ای خوبتره تعجبی هم نداره چون اینقدر جواب ادم رو نمی دن که خود آدم دست به کار می شه و تمام فوت و فن کار رو یاد می گیره .بعد از هاست که جریانش این شد نوبت به دامنه رسید .هر باری که من هاست رو عوض می کردم باید سه روز سایت بسته می شد تا این آقایونی که راحت نشتسن پشت میز و پول مردم رو هاپولی می کنن یه لیوان دوغ هم روش یه دستی تکون بدن و دکمه ای بزنن و dns ها رو عوض کنن .این مشکلات تموم شد .تا رسیدیم به جایی که سایتم فیلتر شد .دیروز ساعت حدود 2 بد از ظهر یه درخواست دادم که اقا کسی هست کمک کنه که یه بنده خدایی اومد یه جوابی داد که گفتم جوابش کامل نبود و خودم کل س پنل رو زیر و رو کرد تا اون قسمت که ایشان گفته بودند پیدا کردم .خوب مشکلاتی دیگه ای هم هست . وقتی یه نگاهی به صفحات انجمن وردپرس پارسی بندازیم می بینیم که چراغ های قرمز کنار موضوعات خیلی زیاده و چندتا چراغ سبز می بینیم که اونم وقتی طرف مشکلش حل نشده دیگه گذاشته رفته دنبال بدبختیش . حالا از اون هایی که این انجمن رو ساختن می خوام که آقا رسیدگی کنید .خدا رو خخوش نمیاد .من فقط شما رو هم نمی گم تمام ایرانی ها رو می گم چرا اینقدر بی وجدان هستید کمکی به برادران خودتان نمی کنید .اگر ما دست به دست هم بدیم یه ذره وجدان داشته باشیم می تونیم تمام مشکلات رو رفع کنیم .وسلام