DariushGreat
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۴۸
#
نوشته شده: ۹ سال پیش
۷ تیر ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۵
سلام
از من درخواست شده که چهار سایت با چهار دامنه متفاوت رو به یک وردپرس چند سایتی منتقل کنم و دامین های اصلی رو ریدایرکت کنم روی دامین چند سایتی تازه. دیتابیس های هر کدوم پریفیکس متفاوتی دارن. آیا شدنیه؟ و اگر شدنیه آیا روی سئو اثر منفی میگذاره؟
با سپاس
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
تناسب اندام
aminbz
آفلاین
مدیر
تعداد نوشتهها: ۱۰۵
#
۹ تیر ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۸
DariushGreat گفت:
سلام
از من درخواست شده که چهار سایت با چهار دامنه متفاوت رو به یک وردپرس چند سایتی منتقل کنم و دامین های اصلی رو ریدایرکت کنم روی دامین چند سایتی تازه. دیتابیس های هر کدوم پریفیکس متفاوتی دارن. آیا شدنیه؟ و اگر شدنیه آیا روی سئو اثر منفی میگذاره؟
با سپاس
خب چرا همچین کاری باید انجام بشه؟
پیشنهاد نمیشه چون به رم فشار میاد و وقتی یکی از سایتها بخاطر بازدید زیاد رم کم بیاره و دیتابیسش خطا بخوره بقیه سایت ها هم میخوابن
موفق باشین
DariushGreat
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۴۸
#
۹ تیر ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۰
aminbz گفت:
خب چرا همچین کاری باید انجام بشه؟
پیشنهاد نمیشه چون به رم فشار میاد و وقتی یکی از سایتها بخاطر بازدید زیاد رم کم بیاره و دیتابیسش خطا بخوره بقیه سایت ها هم میخوابن
موفق باشین
ممنون از پاسخ
کارفرما ازم درخواست کرده و گویا راهی هم نداره... :/
راهی هست؟
آموزش وردپرس
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۸۳۹
#
۱۰ تیر ۱۳۹۴ - ۰۴:۲۱
DariushGreat گفت:
ممنون از پاسخ
کارفرما ازم درخواست کرده و گویا راهی هم نداره... :/
راهی هست؟
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید تقریبا تو وردپرس غیر ممکن نداریم منتهی با توجه به اینکه یه مورد خاص هست خودم به شخصه بعد از نزدیک 7 یا 8 سال فعالیت وردپرسی این مورد رو بهش نیاز نداشتم ولی به قول برادر گرامیمون جناب مدیر آقای aminbz روی رم فشار میاد و انجام این کارو نیاز به یه نرمه وقت ، اعصاب و تخصص داره و این مسائل یه مقداری پیچیدس و به نظرم تو انجمن راهنمایی درستی نمیشه کرد ! چون به نظر خودم باید لا اقل کم از نزدیک خودمون انجام بدیم یه مرتبه بعد راهنمایی کنیم ! امید وارم از توضیحاتم چیزی دستگیرتون شده باشه با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
تذکر : این یک تذکر برای تمام کاربران محترم می باشد . کاربر محترم پس از رفع مشکل در صورتی که خودتون حلال مشکل بودین با ذکر علت حل مشکل از منو سمت چپ بالا تاپیک رو حل شده قرار بدین و در صورتی که با راهنمایی شخص ناظر یا سایر اعضا مشکل حل شد نیازی به توضیح مجدد نیست و صرفا با قرار دادن تاپیک در حالت حل شده مشکل حل شده محسوب میشه و برای تشکر نیازی به ارسال پست جدید نیست کافیه روی دکمه تشکر کلیک بشه