stuporoje
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲
#
نوشته شده: ۹ سال پیش
۹ تیر ۱۳۹۴ - ۰۳:۱۰
سلام.
وقتی لینک هایی مثل نوشتن دیدگاه یا عنوان دسته ها یا کلا هر لینکی به جز ورود به سایت رو میزنم صفحه ی indexof wordpress میاد و یه لینک هایی مثل اینا توش هست.
Index of /wordpress
• Parent Directory
• license.txt
• readme.html
• wp-activate.php
• wp-admin/
چیکار کنم؟
آدرس سایتم اینه که نتونستن لینک کنم اینجا.
stuporoje.ir
آموزش وردپرس
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۸۳۹
#
۱۰ تیر ۱۳۹۴ - ۰۴:۲۳
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید آیا شما از هاستینگ رایگان استفاده کرده اید ؟
در ضمن علت اینکه وقتی وردپرس رو از حالت فشرده خارج می کنید باید هر چی داخل پوشه wordpress قرار میگیره رو کات کنید و بریزید تو خود public_html آیا این کارو انجام دادید ؟ اگر نه انجام بدید و تست کنید باتشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
تذکر : این یک تذکر برای تمام کاربران محترم می باشد . کاربر محترم پس از رفع مشکل در صورتی که خودتون حلال مشکل بودین با ذکر علت حل مشکل از منو سمت چپ بالا تاپیک رو حل شده قرار بدین و در صورتی که با راهنمایی شخص ناظر یا سایر اعضا مشکل حل شد نیازی به توضیح مجدد نیست و صرفا با قرار دادن تاپیک در حالت حل شده مشکل حل شده محسوب میشه و برای تشکر نیازی به ارسال پست جدید نیست کافیه روی دکمه تشکر کلیک بشه
stuporoje
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲
#
۱۲ تیر ۱۳۹۴ - ۰۱:۴۸
سلام و ممنون از پاسختون.
بله از اونجایی که اصلا نمیدونم هاستینگ یعنی چی :) از هاستینگ رایگان استفاده میکنم :) البته فکر نمیکردم مشکلی باشه.
در مورد مشکلم فقط index.php رو بردم بیرون از پوشه ی wordpress وگرنه کلا سایت باز نمیشد.
مشکل باز شدن لینک ها درست شد منتها هنوز تو گوگل وقتی اسم سایتمو میزنم صفحه ی Index of /wordpress
میاد بعد میره سایت.اینو چه طوری حذف کنم؟ در واقع سایتم دو جور باز میشه. هم به صورت عادی هم با index of.
مشکل معرفی کردن سایتم به گوگله؟