با درود خدمت دوستان
بنده یه افزونه ای میخواستم که کاربر در سایت ثبت نام کنه و بتونه به ووکامرس دسترسی داشته باشه و بتونه فروشگاه برای خودش بسازه
همچین افزونه ای هست یا باید چندتا افزونه را باهم مرتبط کرد و از چه افزونه هایی میتونم استفاده کنم
با درود خدمت دوستان
بنده یه افزونه ای میخواستم که کاربر در سایت ثبت نام کنه و بتونه به ووکامرس دسترسی داشته باشه و بتونه فروشگاه برای خودش بسازه
همچین افزونه ای هست یا باید چندتا افزونه را باهم مرتبط کرد و از چه افزونه هایی میتونم استفاده کنم
سلام افزونه wc vendor برای این کار هست دوست عزیزم .
موفق باشید
ParkWP.com گفت:
سلام افزونه wc vendor برای این کار هست دوست عزیزم .موفق باشید
من این افزونه را اضافه کردم حالا میخوام کاربران توی سایت ثبت نام کنند و وارد این قسمت بشند
باید چیکار کنم؟
یه سوال دیگه : من وردپرسمو به شبکه تبدیل کردم ایا احتیاج به این کار هست یا این افزونه از پس این کار برمیاد
سلام دوست من ، وقتتون بخیر ، برای راهنمایی های بیشتر و نصب و تنظیم تخصصی می بایست مطالب بسیاری نوشته بشه . اصولا این افزونه با افزونه های جانبی دیگه ای هم نیاز داره که دقیقا همون کاری که مد نظر شماست با دقت انجا بشه . توضیحات خود افزونه را مطالعه بفرمایید خیلی خوب به شما کمک می کنه .
در صورتی که تمایل داشته باشید ما با دریافت هزینه این کار رو برای شما انجام بدهیم ، ما رو اینجا می تونید پیدا کنید : https://ParkWP.com