لوله پلی اتیلن
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۳
#
نوشته شده: ۹ سال پیش
۲۲ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۷
سلام دوستان
بر روی یک سایت ویندوزی http://www.parsethylene-kish.com که چند دیتابیس SQL دارد و با ASP کد نویسی شده است . سرعت این هاست خوب است و ما راضی هستیم . ما در یکی از فولدرها برای راه اندازی انجمن وردپرس نصب کردیم و شروع به راه اندازی کردیم ولی مشکلی دارم که بنظر من خیلی کند کار میکند و مخصوصا در باز شدن صفحه اول آن دیر لود میشود .
آدرس ویندوزی که لینک ورودی به وردپرس از آن میباشد : fa.parsethylene-kish.com
آدرس وردپرسی : fa.parsethylene-kish.com/academy البته اطلاعاتی که در این انجمن میباشد همگی آزمایشی میباشد و اطلاعات زیادی نیز ندارد
آیا این مشکل از هاست ویندوزی است ؟
آیا افزونه یا ابزار آنلاینی برای تست عملکرد صحیح افزونه ها وجود دارد ؟ شاید ایراد از عملکرد افزونه ای باشد ؟؟؟
اگر از هاست میباشد , برای اینکه به آدرس URL دست نزنیم راهی برای دایرکت کردن بر روی هاست لینوکسی هست ؟؟؟
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
تناسب اندام
پشتیبانی پارک وردپرس
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۸۴
#
۲۲ تیر ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۲
سلام دوست من ، بله شما می توانید وب سایت وردپرسیتون رو روی یک هاست لینوکسی بالا بیارین .
هاست ویندوزی برای وردپرس در کارهای سنگین و تخصصی بسیار حدودیت زاست .
لوله پلی اتیلن
آفلاین
عضو
#
۲۳ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۵
یعنی میتوانم این فولدر را در هاست دیگری ( لینوکس ) قرار دهم ولی با همان آدرس دامین بالا بیاید ؟
درست متوجه شدم ؟ روش کار چگونه است , آیا باید با تیم فنی هاست هماهنگ شوم یا با تنظیمات .htaccess حل میشود ؟
آدرس دامین اصلی من http://www.parsethylene-kish.com میباشد
ParkWP.com گفت:
سلام دوست من ، بله شما می توانید وب سایت وردپرسیتون رو روی یک هاست لینوکسی بالا بیارین .
amin_eshgh
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۳
#
۶ آبان ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۴
ParkWP.com گفت:
ببخشید پس برای هاست ویندوزی چه cms ای رو پیشنهاد میکنید ؟
لوله پلی اتیلن
آفلاین
عضو
#
۲۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۱
ما با مشکلات زیادی برخورد کردیم و از خیر مزایایی که راه اندازی سایت در دایرکتوری داشت گذشتیم ( ما میخواستیم برای انجمنهامون از اعتبار و رنک parsethylene-kish.com استفاده کنیم نظرمون عوض شد و یک هاست لینوکسی گرفتیم و به ساب دامین منتقل کردیم academy.parsethylene-kish.com