انجمن


مشکل با fonts.googleapis.com و فعال شدن اسکرول بار افقی  (۸ نوشته)

  • jsa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۷

    سلام دوستان،
    2 تا مشکل؛
    1. قالب من از fonts.googleapis.com استفاده می کنه و این روزا که دارن در گوگلو می بندن (; این شده بزرگترین مشکل واسه لود شدن سایتم! 1دقیقه...1ساعت....1روز..... راه حلی هست؟؟
    2. سرچ کردم؛ همه جا گفتن فعال شدن اسکرول بار افقی به خاطر دستکاری تو کدهای قالبه؛ اما هیچ کی نگفته دقیقا چه جور دستکاری!! و تو چه کدهایی!! php یا css!!
    امیدوارم این اولین تاپیکی باشه که بجای قفل شدن به جواب میرسه (:
    ممنون.

  • mortezq21

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۳
    تشکر شده: ۳۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۳:۰۴

    دوست عزیز سلام
    مشکل فعال شدن اسکرول افقی در قالب مربوط به کد های سی اس اس است یعنی در هر جای از overflow:visible;استفاده شده باشه اسکرول افقی را در قالب فعال می کنه .
    این به طور عموم در مرورگرهای پیشرفته (کروم ،موزیلا،سافاری،اپرا،) وقتی شما overflow:visible; را
    به overflow:hidden;
    تغییر دهید اسکرول افقی غیر فعال می شود. اگر در صورت تغییر این گزینه overflow:visible; مشکل جابجایی تصاویر و یا
    موقعیت قالب و یا هر جیزی را داشتید از گزینه های دیگر برای فیکس کردن آنها استفاده کنید.
    اما در مورد مرورگر اینترنت اکسپلورر شما میتوانید از این کد
    <style type="text/css"><!--.html, body {overflow-x:hidden;}--></style>
    در هدر سایت فایل header.php و یا index.php (بسته به قالب متفاوت است) استفاده کنید که اسکرول افقی قالب را بر طرف می کند.
    مشکلی داشتید مطرح کنید تا بررسی کنم.

  • jsa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۲

    منظورتون اینه که تو فایل css قالب باید overflow : visible داشته باشم دیگه؟؟ یا کدهایی مثل repeat-x رو هم شامل میشه؟؟
    فایل css قالبو نگاه کردم، اصلا کلمه overflow و visible هم نبود!
    در ضمن صفحه اصلی سایت مشکلی نداره!! اسکرول بار فقط تو صفحات ادامه مطلب و برگه ها فعال میشه.

  • mortezq21

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۳
    تشکر شده: ۳۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۴

    در همه مرور گرها این مشکل را دارید؟
    پس از این کد در فایل هدر header.php استفاده کنید
    <style type="text/css"><!--.html, body {overflow-x:hidden;}--></style>
    اگه باز هم حل نشد فایل سی اس اس و هدر را زیپ و آپلود کن تا من دقیق بررسی کنم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    jsa
  • jsa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۶:۵۲

    mortezq21 گفت:
    در همه مرور گرها این مشکل را دارید؟
    پس از این کد در فایل هدر header.php استفاده کنید
    <style type="text/css"><!--.html, body {overflow-x:hidden;}--></style>
    اگه باز هم حل نشد فایل سی اس اس و هدر را زیپ و آپلود کن تا من دقیق بررسی کنم

    آقا اسکرول بار افقی رفت منتها کلا رفت؛ یعنی دیگه وقتی صفحه کوچیک میشه هم اسکرول بار افقی فعال نمیشه!
    منتظریم...

  • mortezq21

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۳
    تشکر شده: ۳۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۸:۱۶

    شما کد سی اس اس قالب را اینجا قرار دهید بررسی کنم.

  • mortezq21

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۳
    تشکر شده: ۳۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۶

    کلمه body را از کد حذف کنید اگه نشد کد سی اس اس قالب را اینجا قرار دهید بررسی کنم.
    <style type="text/css"><!--.html, {overflow-x:hidden;}--></style>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    jsa
  • jsa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۸:۴۰

    جناب mortezq21 کلی تشکر بابت کمکتون
    البته برداشتن body مجددا مشکل ایجاد می کنه؛ اما من علی الحساب به همون نداشتن اسکرول افقی راضی شدم
    بازم ممنون

درباره‌ی این موضوع