دوستان میخواستم بدونم چطوری باید وردرس رو از لوکال به هاست انتقال بدم . ممنون میشم کمک بکنید . :|
دوستان میخواستم بدونم چطوری باید وردرس رو از لوکال به هاست انتقال بدم . ممنون میشم کمک بکنید . :|
اگه می خوای مطالبش رو منتقل کنی. تو قسمت مدیریت برو، از لوگال هاست «برون بری» بگیر با فرمت وردپرس، توی هاستت «درون ریزی» کن.
نياز به ديتابيس نداره ؟ اين قسمتش رو نميدونم چكار بايد بكنم .
دوست عزیز ، شما روی هاستت وردپرس رو نصب میکنی...خب؟ بعدش از وردپرس روی لوکال "برون ریزی" میکنی...خب؟ بعدش میری روی وردپرس "نصب شده" ی روی هاستت و اونجا فایلی که توی قسمت قبل بدست آوردی رو "درون ریزی" میکنی...
به طور مستقیم ، جواب سوالتون میشه : معلومه که دیتا بیس میخوای...مگه نباید وردپرس رو روی هاستت نصب کنی؟ مگه نباید بری توی قسمت مدیریت وردپرس و فایل رو درون ریزی کنی؟
این فایل خروجی که از روی وردپرس لوکالت میگیری فقط شامل مطالب و نظرات سایتته و نه چیزی بیشتر از اون.
با imprt -export خیلی چیزا به هم می خوره
علت اصلیش هم id هست
بعد تنظیمات وردپرس و افروزنه ها هم نمیآن.
لینک هایی هم که بر اساس id تعریف شدن باید ویرایش بشن
query ها هم یا باید بر اساس _name و slug باشن یا اینکه اونا هم دوباره ادیت بشن بر اساس id های جدید
اینا کلی دردسر داره و زمان گیره
من از description دسته بندی ها تو قالبم استفاده میکنم و نزدیک 20 دسته برای مصارف مختلف دارم. با برون-درون ریزی هیچ descriptionی نماید
حالا
بک آپ از MySQL گرفتم(از phpmyadmin)، با ایمپورت کردنش به phpmyadmin در Host چه اتفاقاتی می افته؟
اتفاقای بد افتاد
اولا که باید دیتابیسی به همون نام باشه
دوما که وقتی وردپرس رو اجرا کردم، اطلاعات درونش رو نادیده گرفت و به مرحله نصب اولیه رفت و ازم اسم وبلاگ رو خواست
wp-admin/upgrade.php هم کاری روش انجام نداد