انجمن


مشکل وردپرس با کروم  (۴ نوشته)

  • mr.masiha

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۰ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۲

    الان حدود 14-15 روز است که با مشکلی مواجه شده ام:
    به قسمت افزودن نوشته ها که می روم در مرورگر "کروم" گزینه های بالای ویرایشگر وجود ندارند.(منظورم :bold,italcو راست چین و... است) ولی همین گزینه ها در مرورگر اینترنت اکسپلورر بدون هیچ مشکلی نمایش داده می شوند. کسی از دوستان راه حلی سراغ داره؟

  • master AK

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۲۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۰ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۱

    mr.masiha گفت:
    الان حدود 14-15 روز است که با مشکلی مواجه شده ام:
    به قسمت افزودن نوشته ها که می روم در مرورگر "کروم" گزینه های بالای ویرایشگر وجود ندارند.(منظورم :bold,italcو راست چین و... است) ولی همین گزینه ها در مرورگر اینترنت اکسپلورر بدون هیچ مشکلی نمایش داده می شوند. کسی از دوستان راه حلی سراغ داره؟

    فکر کنم مشکل از کروم باشه چون وقتی جیمیل رو هم باز میکنم دکمه ها لود نمیشه،
    افزونه "CKEditor 1.3" رو نصب کن ببین مشکلت حل میشه یا نه،

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mr.masiha
  • mr.masiha

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۰ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۷

    ممنونم دوست عزیز. خدا را شکر درست شد. البته من الان ورژن 3.6 رو نصب کردم.

  • master AK

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۲۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۰ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۹:۳۷

    خواهش میکنم،
    منم چند هفته پیش همین مشکل رو پیدا کردم که با فعال کردن همین افزونه رفع شد و بعدش افزونه رو غیر فعال کردم.
    موفق باشید

درباره‌ی این موضوع