انجمن


ایجاد چندتا امکان برای پوسته خودم  (۵ نوشته)

  • مرتضی نظری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۳
    تشکر شده: ۳۴۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۰ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۹:۰۴

    سلام،من برای وبلاگ خودم دوتا قالب apptrackr و comet رو با هم تلفیق کردم،اما چیزی از کد نویسی سر در نمیارم،اما میخوام چندتا تغییر ایجاد کنم توی این قالب.اگه کسی کمکم کنه خوشحال میشم.
    قبل از هر چیزی یک سطح دسترسی به هرکسی که میخواد قالب وبلاگ رو ببینه بدم.(لطفا قبل از نوشتن چیزی به قالب وبلاگ یک نگاهی بکنید)
    user: tester
    pass: 123456789
    http://namoblog.ir/wp-login.php
    میخوام امکانات زیر رو بهش اضافه کنم:
    • ار اس اس هر دسته بندی توی صفحه اصلی جولوی هر بخش نمایان بشه.(توی ابزارک نه)
    • میخوام یک لینک با لینک دسته بندی مورد نظر روی تصویرش گزاشته باشه
    • میخوام نشون بدم که چند تا مطلب توی این دسته بندی هست.
    • برای هر دسته یک تصویر شاخص وجود داشته باشه که وقتی یک پست عکس نداره اون تصویر نشون داده بشه
    کد یکی از دسته بندی هارو میزارم اینجا.

    <!-- wp -->
    <div class="item">
    <div class="title"></div>
    <div class="bg">
    <h1><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/wp.png" /></h1>
    <?php $recentposts = get_posts('numberposts=5&category=181'); foreach ($recentposts as $post) : setup_postdata($post); ?>
    <div class="item"><div class="item22"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" ><div class="img-tip1"><?php the_post_thumbnail( 'post-thumb' ); ?>
    <div class="tooltip_description" style="display:none;"><div class="bbbb1"></div><div class="bbbb2"> <p style="padding:10px;">
    <img src='<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/icon/name.png'/> نام برنامه : <strong><?php the_title(); ?></strong> <br>
    <?php $version = get_post_meta($post->ID, "version", true);  if ($version != "")  {  $version = explode(",", $version);  foreach ($version as $version)  { echo " <img src='http://dl.p30vel.ir/wp-template/apptracker/version.png'/> ورژن : <strong>$version</strong><br>"; } } ?>
    <?php $size = get_post_meta($post->ID, "size", true);  if ($size != "")  {  $size = explode(",", $size);  foreach ($size as $size)  { echo " <img src='http://dl.p30vel.ir/wp-template/apptracker/hd.png'/> حجم : <strong>$size</strong> مگابایت<br>"; } } ?>
    <?php $moredeniyaz = get_post_meta($post->ID, "moredeniyaz", true);  if ($moredeniyaz != "")  {  $moredeniyaz = explode(",", $moredeniyaz);  foreach ($moredeniyaz as $moredeniyaz)  { echo " <img src='http://dl.p30vel.ir/wp-template/apptracker/only.png'/> مورد نیاز : <strong>$moredeniyaz</strong><br>"; } } ?>
    <?php $tozih = get_post_meta($post->ID, "tozih", true);  if ($tozih != "")  {  $tozih = explode(",", $tozih);  foreach ($tozih as $tozih)  { echo " <img src='http://dl.p30vel.ir/wp-template/apptracker/info.png'/> توضیح : <strong>$tozih</strong><br>"; } } ?>
    </p></div><div class="bbbb3"></div></div>
    </div></a></div><span><?php the_title(); ?></span></div>
    <?php endforeach; ?>
    </div>
    <div class="footer"></div>
    </div>
    <!-- End Item -->

    من توی این فایل چیزی رو کم/زیاد نکردم.اما توی فایل single چیزای اضافی زیادی رو حذف کردم.اگه توجه کنید متوجه میشید که نه نظرات نشون میده نه ساید بار(تو لوکال نشون میداد)

    اینم کد singel

    <?php get_header(); ?>
    <center>
    <body>
    <!-- Center -->
    <div class="center">
    <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
    <!-- Post -->
    <div class="single">
    <!-- Item -->
    <div class="item">
    <div class="title"></div>
    <div class="bg">
    <h1><?php the_title(); ?></h1>
    <div class="info">
    <ul class="info1">
    <li>تاریخ درج : <?php the_time('l j F Y'); ?></li>
    </ul>
    
    </div>
    <!-- balck -->
    <div class="black">
    <div class="views"><?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?></div>
    <div class="like">
    </div>
    <div class="rat">
    <?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?>
    </div>
    </div>
    </div>
    <div class="footer"></div>
    </div>
    <!-- End Item -->
    <!-- Item -->
    <div class="item">
    <div class="title"></div>
    <div class="bg">
    <!-- Tabs -->
    <div class="single1">
    	<div class="box visible">
        <p>
    <?php the_content(); ?>
    <br />
    	</p>
    	</div>
    <div class="box">
    <?php $photolink = get_post_meta($post->ID, "photolink", true);  if ($photolink != "")  {  $photolink = explode(",", $photolink);  foreach ($photolink as $photolink)  { echo "
    <table height='auto' width='auto' class='single-shot' border='0' cellspacing='0' cellpadding='0'>
      <tr>
        <td class='top-right'></td>
        <td class='top' ></td>
        <td class='top-left'><img src='http://dl.p30vel.ir/wp-template/apptracker/top-left.png' /></td>
      </tr>
    
      <tr>
        <td class='right1' ></td>
        <td><a href='$photolink'><img src='$photolink' /></a></td>
        <td class='left1' ></td>
      </tr>
    
      <tr>
        <td class='bottom-right'><img src='http://dl.p30vel.ir/wp-template/apptracker/bottom-right.png' /></td>
        <td class='bottom' ></td>
        <td class='bottom-left'></td>
      </tr>
    </table>
    
    "; } } ?>
    
    	</div>
    
    	<div class="box">
        <p>
    <?php $dltb = get_post_meta($post->ID, "dltb", true);  if ($dltb != "")  {  $dltb = explode(",", $dltb);  foreach ($dltb as $dltb)  { echo "$dltb"; } } ?>
    
    	</p>
    	</div>
    	<div class="box">
        <p>
                            <?php comments_template(); ?>
    	</p>
    	</div>
    </div><!-- .section -->
    <!-- End Tabs -->
                        <?php endwhile; else: ?>
                    <p>Sorry, no posts matched your criteria.</p>
                    <?php endif; ?>
    
    </div>
    <div class="footer"></div>
    </div>
    <!-- End Item -->
    <!-- Item -->
    <div class="item">
    <div class="title"></div>
    <div class="bg">
    <h1>مطالب مرتبط</h1>
    <?php get_related_posts_thumbnails(); ?>
    </div>
    <div class="footer"></div>
    </div>
    <!-- End Item -->
    </div>
    <!-- End Post -->
    </div>
    <div class="sep"></div>
    	<?php comments_template(); ?>
    <!-- End Center -->
    <?php get_footer(); ?>
    </body>
    </center>
    </html>

    میشه بگید مشکل از کجا هست؟

  • حسین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۱ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۰:۳۱

    داداش اینجا ی مشکل ساده رو جوال نمیدن انتظار داری بیان این رو کسی برات نگاه بندازه !!
    وردپرس تعطیله پشتیبانیش !

  • مرتضی نظری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۳
    تشکر شده: ۳۴۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۱ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۰:۴۶

    ممنون از پاسخت.ولي فكر نكنم تعطيل باشه.والا ما كه ميبينيم دوستاني هستند كه واقعا وقت ميزارن رو اينجا.مثلا,مرتضي راكي عزيز,مصطفي عزيز,مرتضي عزيز(ناظم),پارسا و... به اونا هم بايد حق داد.خداييش هيچ سودي براي كسي وجود نداره...بعضي وقت ها هم پيش مياد كه يك سوال بي جواب ميمونه...

  • مرتضی نظری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۳
    تشکر شده: ۳۴۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۵

    سلام.ديدم نوبت ما شد كسي جواب نميده.كلا قيد اين قالب رو زدم.متشكر از جواب ها

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۱:۳۹

    با من از طریق ایمیل در تماس باش تا کارت رو راه بندازم این روزها دیگه وقت ندارم توی انجمن زیاد انلاین باشم و به هر سوالی که بلدم جواب بدم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    مرتضی نظری

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.