انجمن


مشکل در محل قرار گیری متن  (۶ نوشته)

  • x99

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۳

    سلام
    یه مشکلی دارم تو پوسته ی instaweb که متن رو مشخص نمیکنه که داخل کادر خاکستری باشه میتونید ببینید
    http://azad72.tk/1394/05/14/%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84-%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84-%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84-%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84-%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84-%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84-%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84-%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84/
    تو گوشی هم این مشکل بوجود میاد یعنی تعیین نشده که متن فقط در کادر خاکستری قرار بگیره
    دانلود قالب هم متونید سرچ کنید دانلود قالب اینستاوب
    اگه قالب دیگه ای مثل اینستاگرام سراغ دارین هم ممنون میشم بگید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش ساخت سایت از اول تا آخر
  • هوتن بختیاری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۳
    تشکر شده: ۵۱ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۹ مهر ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۵

    با سلام،
    تمام متن ها داخل باکس خاکستری هستند. منضور شما متن خاصی است؟ عنوان یا محتوا و ...
    بیشتر توضیح دهید؛ در ضمن پوسته های زیادی بطور رایگان در نت مشابه شبکه های اجتماعی وجو دارند.
    اما در صورت نیاز برایتان مشابه اینستاگرام پوسته را بطور استاندارد می نویسم.

    موفق باشید...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    x99
  • x99

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۰ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۳

    مشکل قبلی برطرف شد
    الان لینکو چک کنید
    کادر خاکستری تا اخر متن کشیده نمیشه و فوتر هم پایین نمیاد

  • هوتن بختیاری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۳
    تشکر شده: ۵۱ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۹

    با سلام،
    همیشه وقتی در طراحی پوسته یا قالب چنین اتفاقی می افتد، شما باید از کد زیر استفاده کنید.
    <div style="clear: both"></div>
    این کد باعث عدم بهم ریختگی فعلی پوسته یا قالب شما می شود؛ زیرا شما در طراحی خاصیت جایگاه های سمت چپ و سمت راست را تعیین کرده اید.

    کد بالا را باید اینطوری :

    <div class="grid-container">
    
    <div style="clear: both"></div>
    </div>

    در پوسته یا قالب قرار بدید تا مشکل رفع شود.

    موفق باشید...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    x99
  • x99

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۶

    اگه امکانش هست شما این تغییرو ایجاد کنید
    dl.daythemes.com/2015/06/InstaWeb.zip
    من نتونستم کدی که گذاشتید رو پیدا کنم

  • هوتن بختیاری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۳
    تشکر شده: ۵۱ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۱ مهر ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۰

    با سلام،
    فایل single.php موجود در پوشه پوسته وردپرس تان را edit کنید و همه کدهای فایل را حذف کنید و کدهای زیر را جایگزین کنید تا مشکل تان رفع گردد.

    <?php get_header(); ?>
    <div class="grid-container">
            <?php if (have_posts()) : ?>
    	<?php while (have_posts()) : the_post();
    		$image = get_image_url();
         	$params = array( 'width' => 700, 'height' => 600, 'crop' => true );
    	?>
        	<div class="single-post-meta grid-40 tablet-grid-40">
            	<h4>
                <a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
                </h4>
              <span>  منتشر شده توسط <a href="<?php the_author_link(); ?> "><?php the_author(); ?></a></span>
              <span>  در تاریخ <?php the_time('Y/m/d'); ?></span><br /><br />
                <div class="entry">
                <?php the_content('ادامه این مطلب را بخوانید &raquo;'); ?>
                </div>
                <div class="tag-cloud">
               <?php the_tags(); ?>
                </div>
                <div class="np">
    <?php previous_post('&laquo; &laquo; %', ' <span> پست قبلی: </span> ', 'yes'); ?>  | |
    <?php next_post('% &raquo; &raquo; ', ' <span> پست بعدی:  </span>', 'yes'); ?>            </div>
            </div>
            <div class=" grid-60 tablet-grid-60">
            	<div class="single-img-link">
    				<!-- Post Thumbnail -->
    				 <?php if ( has_post_thumbnail() ) { ?>
                     <img src="<?php echo bfi_thumb( $image , $params ); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" />
                     <?php } else { ?>
                     <img src="<?php echo bfi_thumb( $dummy_url , $params ); ?>" />
                     <?php } ?>
                     <!-- End Post Thumbnail -->
                    <div class="maska">
                        <a href="<?php echo  $image ; ?>" target="new">اندازه واقعی </a>
                    </div>
                </div>
            </div>
            <div class="grid-40 tablet-grid-40">
                    <div class="single-sidebar">
    		<?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar')
            || !dynamic_sidebar("کنار پست") ) : ?>
            <?php endif; ?>
            </div>
            </div>
            <div id="coments" class="grid-60 tablet-grid-60 comments">
                <?php comments_template(); ?>
                </div>
            <?php endwhile; ?>
    
    <?php else : ?>
    			<h1 class="title">پیدا نشد!</h1>
    			<p>چیزی که شما به دنبالش هستید ،پیدا نشد.</p>
    <?php endif; ?>
    <div style="clear: both"></div>
    </div>
    <div style="clear: both"></div>
    	    </div><!-- end post --><!-- coded by javad.me -->
    <?php get_footer(); ?>

    موفق باشید...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    x99

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.