انجمن


راهنمای در مورد حذف کادر اطراف عکس  (۱۶ نوشته)

  • hossein1369

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۲
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۲

    سلام

    توی سایتم وقتی موس رو روی عکس میبرم یه کادر اطراف عکس میوفته حالا میخوام این امکان رو غیرفعالش کنم کسی هست بتونه کمکم کنه ؟

  • هوتن بختیاری

    آفلاین
    عضو
    بهترین پاسخ

    تعداد نوشته‌ها: ۸۷
    تشکر شده: ۴۸ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۵

    با سلام،
    دوست عزیز من سایت رو بررسی کردم و شما باید این کار را بکنید.
    1. فایل CSS را برای ویرایش باز کنید.
    2. کدهای زیر را بطور جدا در فایل CSS پیدا کنید.

    .post .body img:hover
    
    .post .body img

    3. حالا هر جا عبارت border وجود داشت، باید مثل زیر عمل بکنی و سایز 0px تغییر بدی.

    border: 0px solid #DA1632;
    
    border: 0px solid #E5E5E5;

    4. در پایان باید کدها به این شکل شوند.

    .post .body img:hover {
        border: 0px solid #DA1632;
    }
    
    .post .body img {
        max-width: 99%;
        border: 0px solid #E5E5E5;
        border-radius: 3px;
        transition: all 0.3s ease-out 0s;
        opacity: 0.8;
        margin: 3px 0px;
    }

    5. کار تمام شد و سایت را بررسی کنید.

    موفق باشید...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hossein1369
  • هوتن بختیاری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۷
    تشکر شده: ۴۸ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۱

    با سلام،
    این به فایل CSS سایت بستگی داره که از خاصیت hover برای imgها استفاده شده است.

    موفق باشید...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hossein1369
  • طراحی قالب وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۸
    تشکر شده: ۶۶ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۲ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۱

    سلام کد زیر رو تست کنید.
    در فایل style.css یا شیوه نامه سایت تون کپی کنید...

    img:hover{
    border:none !important;
    background:none !important;
    }
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hossein1369
  • hossein1369

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۲
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۲ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۱

    netools گفت:
    با سلام،
    این به فایل CSS سایت بستگی داره که از خاصیت hover برای imgها استفاده شده است.

    موفق باشید...

    خب چجوری حذفش کنم ؟

  • hossein1369

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۲
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۲ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۷

    rezakianoosh گفت:
    سلام کد زیر رو تست کنید.
    در فایل style.css یا شیوه نامه سایت تون کپی کنید...

    img:hover{
    border:none !important;
    background:none !important;
    }

    داداش این کدی که دادی رو گذاشتم اما فقط قرمزی اطراف عکس ها رو از بین برد اگه بری توی سایتم میبینی بجز قرمزی اطراف عکس یه سفیدی هم هست فک کنم اون باعث میشه که وقتی موس رو روی عکس میبری عکس یه تکون کوچیک میخوره

    اینم ادرس سایتمه http://kafshdoozaki.ir

    البته الان اون کد شما رو حذف کردم از توی style.css

  • hossein1369

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۲
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۷

    netools گفت:
    با سلام،
    دوست عزیز من سایت رو بررسی کردم و شما باید این کار را بکنید.
    1. فایل CSS را برای ویرایش باز کنید.
    2. کدهای زیر را بطور جدا در فایل CSS پیدا کنید.

    .post .body img:hover
    
    .post .body img

    3. حالا هر جا عبارت border وجود داشت، باید مثل زیر عمل بکنی و سایز 0px تغییر بدی.

    border: 0px solid #DA1632;
    
    border: 0px solid #E5E5E5;

    4. در پایان باید کدها به این شکل شوند.

    .post .body img:hover {
        border: 0px solid #DA1632;
    }
    
    .post .body img {
        max-width: 99%;
        border: 0px solid #E5E5E5;
        border-radius: 3px;
        transition: all 0.3s ease-out 0s;
        opacity: 0.8;
        margin: 3px 0px;
    }

    5. کار تمام شد و سایت را بررسی کنید.

    موفق باشید...

    داداش این کاری که گفتی رو انجام دادم هیچ تغییری نکرد اینم کدهایی که من تغییر دادم

    .post .body img{max-width:99%;border:0px solid #e5e5e5;border-radius:3px;transition:all 0.3s ease-out;opacity:0.8;margin:3px 0px}
    .post .body img:hover{border:0px solid #DA1632}

  • هوتن بختیاری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۷
    تشکر شده: ۴۸ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۵

    با سلام،
    خب شما وقتی این تغییرات رو در فایل CSS انجام دادی می بایست کش مرورگرتان را حذف کنید تا تغییرات را ببینید.
    چون با Inspect Element، سایت شما را به همین صورت ویرایش کردم و مشکل شما رفع شد.

    موفق باشید...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hossein1369
  • hossein1369

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۲
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۸ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۴

    netools گفت:
    با سلام،
    خب شما وقتی این تغییرات رو در فایل CSS انجام دادی می بایست کش مرورگرتان را حذف کنید تا تغییرات را ببینید.
    چون با Inspect Element، سایت شما را به همین صورت ویرایش کردم و مشکل شما رفع شد.

    موفق باشید...

    کش مرورگر رو هم پاک کردم درست نشد

    این کدی که من برات فرستادم درسته ؟
    چون الان css قالبمو همینجوری ویرایش کردم

  • هوتن بختیاری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۷
    تشکر شده: ۴۸ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۱

    با سلام،
    دوست عزیز اگر مشکل شما برطرف شده است وضعیت تاپیک را حل شده قرار دهید.

    موفق باشید...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hossein1369
  • hossein1369

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۲
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۶

    netools گفت:
    با سلام،
    دوست عزیز اگر مشکل شما برطرف شده است وضعیت تاپیک را حل شده قرار دهید.

    موفق باشید...

    داداش همون کاری که گفتی رو انجام دادم کش مرورگر رو هم پاک کردم هیچ تغییری نکرد

    این کدی که من برات فرستادم درسته ؟

    الان دارم از این کد داخل css استفاده میکنم

  • هوتن بختیاری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۷
    تشکر شده: ۴۸ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۹

    با سلام،
    من همین الآن وارد سایت شما شدم و بعد از اینکه کاملا سایت شما لود شد، دوباره با راست کلیک گزینه رفرش را کلیک کردم و بعدش کادرهای کنار عکس ها در ستون وسط سایت شما از بین رفته بود و مشکل شما رفع شده است که نشان می دهد کدهای شما درست هستند.
    مشکل تان کجاست؟

    موفق باشید...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hossein1369
  • hossein1369

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۲
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۸ آبان ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۸

    netools گفت:
    با سلام،
    من همین الآن وارد سایت شما شدم و بعد از اینکه کاملا سایت شما لود شد، دوباره با راست کلیک گزینه رفرش را کلیک کردم و بعدش کادرهای کنار عکس ها در ستون وسط سایت شما از بین رفته بود و مشکل شما رفع شده است که نشان می دهد کدهای شما درست هستند.
    مشکل تان کجاست؟

    موفق باشید...

    اره الان درست شده اما صبح اینجوری نبود

    فقط یه چیز دیگه وقتی عکسی رو توی سایت میذارم یه سفیدی روی عکس هست که کیفیت عکس رو پایین میاره این سفیدی هم مال اون زمانی بود که اطراف عکس یه کادر قرمز میوفتاد اینو چجوری حذف کنم ؟

  • هوتن بختیاری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۷
    تشکر شده: ۴۸ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۸ آبان ۱۳۹۴ - ۲۲:۵۰

    با سلام،
    شما می بایست کد زیر را جایگزین کنید.

    .post .body img {
        max-width: 99%;
        border: 0px solid #E5E5E5;
        border-radius: 3px;
        transition: all 0.3s ease-out 0s;
    
        margin: 3px 0px;
    }

    در کد بالا خاصیت زیر حذف شده است که باعث پایین آمدن کیفیت عکس ها می شود.
    opacity: 0.8;

    موفق باشید...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hossein1369
  • hossein1369

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۲
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۹ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۳

    netools گفت:
    با سلام،
    شما می بایست کد زیر را جایگزین کنید.

    .post .body img {
        max-width: 99%;
        border: 0px solid #E5E5E5;
        border-radius: 3px;
        transition: all 0.3s ease-out 0s;
    
        margin: 3px 0px;
    }

    در کد بالا خاصیت زیر حذف شده است که باعث پایین آمدن کیفیت عکس ها می شود.
    opacity: 0.8;

    موفق باشید...

    خیلی خیلی ممنون مشکلم حل شد

  • rmt0112

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۶

    باسلام واحترام
    من تازه وردپرسی شدم
    ومشکل کوچکی درکادرپایین تصویر سربرگ داشتم
    درپایین تصویرسربرگ کادرمستطیلی ولی یک گوشه اش اولین نوشته من درج شده
    سوال بنده اینست که ؟؟ این کادر برای چیه ؟؟ واگر میتوانید میخواهم به جای کادر//پنجره هایی برای تصاویرم بزارم که متحرک باشه مث اسلاید.
    واگرهم لازمه کادر باشه ..چراتوش خالیه و چطور محتواش رو پرکنم؟؟
    music001.ir ...رویای زیبا
    باتشکر

درباره‌ی این موضوع